פרידה מאבא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה מאבא
    רינה
    04/03/2013

שלום רב, משפחתי (בעלי ואני ושלושת בנותינו) חיים בחו"ל מזה כשנתיים, הגענו מקיבוץ שבו הבנות גדלו בסביבה תומכת של משפחה ומסגרות מצוינות מבחינת התפתחות וחינוך, עברנו לחו"ל בעקבות עבודה של בעלי למדינה לא מפותחת אבל ניתן בה כל מה שצריך מבחינת חינוך פרטי ורמת חיים גבוהה, אבל החיסרון הגדול פה הוא חיי חברה לבנות והן סגורות בבית ומשועממות , מאחר ואנו מרגישים כי חסר עוד הרבה לבנות למה שהן צריכות אנו שוקלים לחזור הביתה לאותה מסגרת שבה הן היו לפני שנתיים, אך בעלי צריך להישאר עוד חצי שנה כדי לסיים את עבודתו, יש לי חששות שהבנות לא יגיבו טוב להיות בלי אבא שישה חודשים כי הן מאד קשורות אליו, למרות שיהיו מוקפות משפחה ויהיו עסוקות בפעילויות והעשרה עדיין הקושי יהיה רב, האם עליי לעשות את הצעד ולנתק אותם מאביהן למשך חצי שנה או להישאר פה למרות החסרונות והרצון העז שלהן לחזור למסגרת בארץ.....אני מרגישה כי צריך לבחור את מה שהכי טוב לבנות אבל לא בטוחה מה באמת יהיה טוב..אשמח לעזרה...רינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מאבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה מאבא - תגובה

נעמה סבג שמש
    04/03/2013

שלום לך,

כמי שמגיעה מתחום ההנחיית הורים, ושמה את המשפחה כערך עליון, הייתי מציעה להשאר שם, כמשפחה מאוחדת,
    ולראות איך אני יכולה לאפשר להם חוגים והעשרה אחה"צ, או ביקורים עם משפחות נוספות הנמצאות שם בשליחות.
    בבית הספר הפרטי יש עוד ילדים. מדוע אין מפגשים משותפים?

בעיניי, נכון יותר להמתין את פרק זמן זה, אם בסה"כ לא רע לכם.

בהצלחה,

נעמה סבג שמש- מנכ"לית עידן ההורות
    רשת המתמחה בייעוץ שינה, הנחיית הורים וליווי לאחר לידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו