מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עזרהנטלי13/03/2008
אני ובן זוגי נפרדנו לפני חצי שנה יש לנו בת משותפת בת שלוש אני באמצע שנות העשרים, מאז שנפרדנו לא הצלחתי להכיר גברים חדשים מהחשש שלי איך אני יכניס גבר חדש לבית ואיך הילדה תגיב כי היא רגילה לאבא שלה והגבר היחיד שהיה עד עכשיו זה רק אבא שלה יש לציין שהוא בא לבקר אותה פעם בשבוע או פעם בשבועיים והיא מאוד קשורה אליו, היחסים בניהם טובים, והיא אוהבת אותו הרוצה יותר ביקורים. אני יודעת שמתישהו יהיה גבר בחיי אבל אני לא יודעת איך אני יצליח לשלב את זה עם הילדה שלי מפחיד אותי התגובה שלה והשאלות שלה... איך אפשר להיתמודד עם זה, כל היום אני חושבת על זה איך אני יכולה להכיר המחשבות על הילדה מפריעים לרצון שלי להכיר, ואיך היא תרגיש עוצרים בעדי להכיר ולהיתקדם כי היא מאוד חשובה לי הרגשות שלה וההיתמודדות שלה במצב חדש שכזה שיהיה אולי בעתיד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירושים
שרון באומל15/03/2008שלום אלונה
אפשר מאוד להבין את דאגתך. אני מציעה לנסות לדבר עם הילדה, דרך משחק או סיפור, על כך שלאמא יכול להיות חבר חדש. הוא לא יהיה האבא וזה לא יפגע בקשר עם האבא, רק לאמא יהיה עם מיל לראות סרט/לצאת לרקוד/לדבר וכו'.
זה בד"כ לא תהליך פשוט, וכשתרגישי שאת מוכנה להכיר גבר חדש, אולי יהיה כדאי ללכת לאיש מקצוע לייעוץ יותר מעמיק.
בברכה,
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)