מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדתי בת ה-4יוני08/03/2013
יש לי כמה שאלות שאני מאוד מקווה להתיחסות מהירה..ילדתי בת יחידה היא מאוד שלטנית בבית נותנת לנו פקודות בלי לחשוב פעמים.וליד אנשים היא ההפך היא ביישנית מאוד ונותנת לאחרים להחליט בשבילה במה לשחק ומתי..אם זה לשחק בחדר שלה או בגינה שאין לה שום מילה ושום כוונה בכלל לשחק באותו משחק או שאם יגידו לה לשחק במגלשות והיא בכלל לא מעונינת ואפילו מסתכלת עלי כדי שאני אחלץ אותה מאותה ילדה ואני מאוד חושש להתערב כי אני מאוד רוצה שהיא תדע להתמודד ואני לא בטוח שאני עושה נכון
אני מאוד מפחד שהיא מתנהגת בצורה שונה כי היא מפוחדת וחסרת ביטחון ואני מאוד רוצה לעזור לה
אני ואישתי תמיד נותנים לה חום ואהבה וחוששים שהדרך שלנו לא עוזרת לילדה כי אולי אנחנו פועלים ממש לרעת הילדה
השאלה שלי האם אנחנו פועלים נכון?והאם יש דרך שהילדה תשתנה ותהיה מלאת ביטחון?אני מאוד רוצה שהיא תעמוד על שלה ותגיד לפעמים גם לא או לא עכשיו האם יש דרך להחדיר לה כשדי שהיא תהיה יותר שמחה בחברת ילדים?
תודה מראש שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדתי בת ה-4 - תגובה
סמדר ריינר10/03/2013שלום לך,
אני חושבת שאתה צודק. יכול להיות שמרוב כוונות טובות אתם לא מעוילים לילדה. אם אתם מאפשרים לה להשליט טרור בבית, היא מרגישה שתאם מאוד חלשים, ובסופו של דבר זה מוריד לה את הביטחון, כי היא מרגישה שאם היא בת להורים חלשים שלא מעריכים את עצמם, וקבלים את מרותה אז בודאי שגם היא לא שווה מספיק.
אין סתירה בין חום ואהבה, שאתם בהחלט אמורים להעניק לה לבין מתן גבולות. לא ייתכן שהיא תיתן פקודות בבית.
אם אתם לא מצליחים להתמודד עם המצב הזה, אולי כדאי שתפנו להדרכת הורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)