בעיות נפשיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות נפשיות
    שירי
    08/03/2013

שלום , שמי הוא שירי , ואני בת 11 .
    כבר 3 שנים , אני מטופלת אצל פסיכולוגית , לא ברצף , אלא תמיד אכשהו אני חוזרת אליה.
    אבל היא נועדה בשביל המצב החברתי , ובגלל שזה לא קשור לחברתיות , חשבתי אולי יש בהישג ידכם עזרה.
    הרבה פעמים , אני יכולה להתחיל לכעוס ממשהו ממש קטן וחסר משמעות כמעט , אבל אז פתאום אני מתחילה לבכות , ואני חשה צורך עז , לכסוס את הציפורניים שלי , בזמן שהאצבעות שלי יכולות לרעוד . אני יכולה לשלוט ברעידת האצבעות , אבל זה נותן מן תחושה של שחרור .
    ישנו עוד מצב מעט מוזר : היום , חוויתי אותו לראשונה . היום לא הלכתי לבית הספר , אז אספתי את אחותי הקטנה מבית הספר והלכנו לקיוסק . היו לי רק עשריות האגורה , והמוכרים אמרו שהן להם זמן לספור כי יש להם לחץ , ואז הרגשתי שהלב שלי פועם חזק חזק , והתחלתי איכשהו לבכות . אשמח אם תגידו לי מה דעתכם בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות נפשיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות נפשיות - תגובה

סמדר ריינר
    10/03/2013

שלום שירי,
    נשמע שאת סובלת מחרדה, והפסיכולוגית שלך בהחלט אמרוה לדעת לעזור לך גם עם זה וגם עם הכעס והבכי ואני מציעה לך שתספרי לה על הבעיות האלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו