חגיגת יום הולדת לבת 6 עם ילדי הגן..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חגיגת יום הולדת לבת 6 עם ילדי הגן..
    מיכל
    08/03/2013

ערב טוב,
    בתי ילדה מקסימה..בוגרת, נוחה..ילדה שכייף לגדל אותה.., עד היום לא חגגתי לה יום הולדת לחברים אלא רק בחוג המשפחה, היא אומנם ביקשה אך כפי שציינתי היא מאד נוחה ולכן לא היה קשה לדלג מעל הענין. השנה לראשונה החלטתי לחגוג לה עם ילדי הגן שלה וחברים נוספים גם כי היא ביקשה וגם כי זו היתה כוונתי בעבר להתחיל עם "זה" בגיל 6. קבעתי לחגוג לה עם ילד נוסף בשל העלויות הגבוהות של המפעיל וכו' דבר שמאד נהוג אצלנו- לחגוג בזוגות. בתי כמובן רוצה יום הולדת "נסיכות.." עם כל הקישקושים או קוסם. אמו של הילד השני מכוונת לכיוונים אחרים שמתאימים יותר לבנים.. אני מרגישה שבהיותה של בתי כזו ילדה סתגלנית, היא קרוב לודאי תהנה מכל פעילות וודאי שלא תעשה "סצנות.." אך בתוכי כואב לי כי אני יודעת כמה היא משתוקקת שילבישו אותה בשמלות של נסיכות ויחגגו לה כמו לבנות אחרות שכבר חגגו. (היא אומרת את זה במפורש) אופציה של לחגוג עם בת נוספת אין, כי מי שבאיזור שלה כבר קבע..ולעשות לה לבד זו עלות יקרה מדי עבורנו. אני בטוחה שהיא תשמח מכל פעילות ולו מכיון שמעולם קודם היא לא חוותה את זה ולפתע לקבל הרבה מתנות ותשומת לב..ובכל זאת בפנים כואב לי כי יש בי צד שרוצה לממש לה את הפנטזיה הילדותית שלה.., אני מרגישה חסרת אונים. התאריך קרוב קרוב..אנחנו צריכות לסגור עם מפעיל, האמא השנייה בסך הכל נחמדה ואינני רוצה להעכיר איתה את האוירה ובין כל זה אני אובדת עיצות..,
    אשמח לשמוע את דעתכן..אולי לקבל עיצה לאו דוקא מהמקום המקצועי (כן זה חשוב לי שבתי לא תפגע והכי חשוב לי להשאיר אצלה חויה טובה) אולי אפילו כאמהות בעצמכן..,
    ועוד דבר קטן..לי חגגו פעם אחת יום הולדת כשהייתי בת 6. עד היום..30 שנה אחרי אני נזכרת בערגה באותו היום וזוכרת כל פרט ופרט..כל מה שאני רוצה זה להשאיר אצל בתי את אותה חוויה..מה דעתכן?,
    תודה מראש, נוגה א.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי

מיכל
    09/03/2013

תעשי לה יום הולדת נסיכות לבד!!
    היא נשמעת נסיכה בעצמה - מגיע לה :)
    חוץ מזה, מקריאת ההודעה שלך ברור שגם את מרגישה ככה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי - תגובה

סמדר ריינר
    11/03/2013

שלום מיכל,
    אני בטוחה שיש דרך חשוב על פשרה שבה גם בתך תוכל לחגוג כנסיכה בתוך אותו יום הולדת, זה לא חייב לבוא על חשבון הפנטזיה שלה בהכרח, אולי כדאי לחשוב איך לשלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו