מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה שעושה טרוררויטל09/03/2013
שלום יש לי ארבעה ילדים , שלושה בנים ובת אחת בת שבע וחצי. הילדה בת השבע עושה לנו בבית טרור , צורחת וכל מה שהיא רוצה היא מקבלת כי היא צורחת ובוכה עד שאנחנו נכנעים ונותנים לה מה שהיא רוצה, עוד יותר מרגיז ששלושת הבנים הם ילדים טובים , לא מבקשים כלום ותמיד עוזרים. אתמול בערב אני הרגשתי שהילדה פשוט חצתה את הגבולות ואין לי דרך יותר לטפל בה. האירוע הוא שאני התקלחתי והיא פתחה את הדלת כדי לקחת לה מברשת וביקשתי ממנה לא להיכנס , ולכן היא דפקה עם הרגליים על הדלת כדי שאפתח לה ובמקביל אבא שלה צעק לה מרחוק שהיא לא תקבל את ההפתעה, הייתי בשוק ואחרי עשר דקות של צרחות היא נרגעה וקיבלה טבלט מתנה. וואו אני הייתי בהלם והתחלתי לריב עם בעלי ליד הילדה ודיברתי עליה מילים שבחיים לא אמרתי לה שפשוט כבר אני לא ידעתי איך להתמודד עם הטרור שהיא השליטה על חיינו. אני בהלם מהמצב ולא מצליחה לצאת ולהבין איך קרה שאני האמא האמפטית והטובה שכל הזמן נעימה לילדיה ומרצה אותם ודואגת להם, מגלה שבבית שלי יש שלושה ילדים שעושים מה שאומרים להם בצייתנות ולא מעיזים לדבר ואחת שעושה טרור וכל מבוקשה היא מקבלת. ובעל שכנוע לבת ולשלושת הבנים הוא מאוד קשוח ועצבניף. אני מאוד מוטרדת מהמצב, מה עליי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה שעושה טרור - תגובה
סמדר ריינר10/03/2013שלום רויטל,
פשוט מאוד להפסיק לתת לה את מה שהיא רוצה כשהיא צורחת. כל עוד אתם עושים את זה, אין לה שום סיבה להפסיק, כי זה תמיד עובד בשבילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)