טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתנו בת ה3 לא מובנה להתלבש בבוקר בטענה שהבגדים "כואבים לה",בבית היא מתנהגתבצורה מוזרה מאוד .נהיית רכושנית לא מסכימה להתקלח,מורידה בגדים לא מוכנה לנעול נעליים לובשת גרביים הפוך יש לציין שבגן היא מתנהגת מקסים ה צ י ל ו!!!!!!!!!!!!! (היא במספר 3 לאחר שני בנים ומתחתיה תינוק בן שנה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אביעד לא הייתי מקלה ראש בעניין הבגדים הכואסים, והייתי מציעה ללכת להתייעץ עם מרפאה בעיסוק לגבי עניין של ויסות תחושתי. אם אכן קיים, זה יכול להקל מאוד דרך טיפול אצל אשת מקצוע זו. אם אין קושי בויסות תחושתי, ייתכן שקיים קושי בגבולות. אני מזמינה אותך להסתכל באתר שלי www.sharonba.com לגבי הצבת גבולות. בהצלחה שרון באומל פסיכולוגית קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד