בן 6.5 במרד טוטאלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 6.5 במרד טוטאלי
    תמרה
    11/03/2013

שלום
    יש לי ילד בן 6.5 שמותח גבולות בכל תחום שהוא רק יכול אני לא יכולה להשאיר אותו ללא השגחה כי מיד הוא שופך מים על הרצפה/שותה שוקו ומלכלך/ משחק בכדור בבית למרות שאסרתי זאת/מצייר עם חברים על הקיר. הקושי העיקרי הוא בתחום החברתי -הילד מאוד חברותי ואהוד אך כשמגיעים חברים הביתה הוא לא מאפשר להם לשחק בכלום ואןי ואבוי למי שיגע במשהו -אז מתחילה תגרה. אני נטרלתי את ענין החברים והסברתי לו שעד שלא ישנה את ההתנהגות הוא לא יכול להזמין אז התשובה הייתה שהוא הולך אליהם ולא צריך.
    הוא מתחצף , מדבר מילים גסות ששמע בבית הספר מקלל גם את אביו והשהיה לידו נהייתה מאוד מתוחה וגורמת לריבים ביני לבין בעלי . אין לי מושג איך לגשת לפתרון הבעיה
    אולי אוכל לקבל כיוון
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 6.5 במרד טוטאלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 6.5 במרד טוטאלי - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    12/03/2013

תמרה שלום,
    הבן שלך נשמע מאוד סוער וכמו כן מהדברים שלך עולה הרושם שלכם ההורים אין מספיק כלים כיצד להתמודד עמו. אני שמחה שהילד חברותי ואהוד, מה שמרמז שאולי בסביבות אחרות מהבית הוא מתנהל באופן טוב יותר. זה דבר חשוב עבורו. לאור זאת, הייתי ממליצה להתחיל בהדרכת הורים מסודרת, ורק במידה והיא לא מסייעת - לפנות לטיפול עם הילד.
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו