מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 7 עם התקפי זעםנטלי11/03/2013
שלום. לבני בן ה 7 ישנם התקפות זעם פתאומיות וללא סיבה. לדוגמא: היום כשנכנסנו לרכב בתי הקטנה רצתה לשבת מקדימה. הילד הגדול התעצבן והתחיל לשבת מקדימה בצורה שמסכנת אותו ואותנו ואמר שהוא רוצה שיקרה לו משהו ושהוא יקבל מכה. לאחר מכן הוא לא הפסיק לצרוח ולבכות שהוא רוצה שאני אתן לו מכה בכדי שהוא ירגע. רוצה אני לציין שאינני מכה את ילדיי בכלל. אז הסברתי לו שאני לא מרביצה לילדים שלי שאני כל כך אוהבת !!!! ולא לאף אחד ושמי שמרביץ הולך לכלא.
לקח לו שעתיים להירגע. ישנם גם התקפיי זעם שקשורים לבן דוד שלו והוא מתרגז מכל דבר שהבן דוד עושה ואז הוא מתחיל לרוץ בכל הבית ולבכות ולצרוח ולוקח זמן עד שנרגע. יש לציין שאחרי מעשה הוא מרגיש נורא עם עצמו שהוא התנהג לא יפה. מה עושים? יש מקום לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 7 עם התקפי זעם - תגובה
ד''ר שירי שדה שרביט12/03/2013נטלי שלום,
התקפי הזעם והכעסים של בנך אכן מטרידים, בכך שהתגובה שלו אינה פרופורציונלית לאירוע, שהוא עלול להתנהג בחוסר שיפוט ושקשה לו להירגע. ייתכן שהילד שלך כועס עקב דברים שברורים לו, והם אינם פתאומיים מבחינתו, אך ברור שהוא יכול להרוויח מאוד מטיפול שיעזור לו להירגע ולהתארגן טוב יותר מול כעס ותסכול.
אני ממליצה לפנות לטיפול בנושא, על מנת שהוא יוכל לקבל כלים להתמודד עם כעס. גם ילדים וגם מבוגרים עשויים להרוויח רבות מטיפולים כאלה.
בהצלחה!
שירי
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)