ילד בן 4 וחצי עם קשיים חברתיים בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4 וחצי עם קשיים חברתיים בגן
    סיגל
    12/03/2013

שלום, בני בן 4 וחצי מתקשה ביצירת קשרים חברתיים בגן , הגננת מספרת שהוא עובד מאד יפה, מבין הוראות ואף כשמדובר במשחק של אחד על אחד הוא משתף פעולה יפה, כאשר קבוצה של ילדים משחקים יחד או כשמדובר ביותר מחבר אחד הוא כבר לא מוצא את עצמו, ונסוג מהמשחק, בשעת חצר הוא כמעט תמיד זקוק לתיווך , (יש לו חבר שהוא מאד אוהב והוא בין הדומיננטים בגן אבל הוא לא משתף אותו בחצר ומשחק עם אחרים ) חשוב לי לציין שאני מזמינה לו חברים אחה"צ הוא משחק יפה , מרגיש בטוח , הבנתי מאנשי מקצוע שבגיל הזה עדיין לא מקיימים סדנאות למיומנויות חברתיות אלא בגיל מאוחר יותר , מה עליי לעשות? למי לפנות ואיך אני יכולה לעזור לו יחד עם צוות הגן לתת לו כלים להתמודד ולא להמנע? אשמח לקבל המלצה כזאת.

תודה..סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4 וחצי עם קשיים חברתיים בגן - תגובה

סמדר ריינר
    12/03/2013

שלום סיגל,
    אני חושבת שכדאי לך לכבד את הקצב של הילד שלך, נשמע שהוא ביישן ומתקשה לקחת את מקומו, זה יכול להשתנות בעתיד, ואם לא, יש עוד זמן לטפל בזה. הייתי מניחה לזה ומחכה שנה - שנתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו