הפסקת חוג בת 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפסקת חוג בת 5
    עירית
    12/03/2013

שלום,

ביתי בת ה 5 נמצאת בחוג משחקי חשיבה כבר 5 חודשים והיא לא רוצה להמשיך בחוג היא אומרת שזה משעמם אותה. בתחילת השנה היתה בחוג ציור מספר פעמים ולא רצתה להמשיך (מוכשרת בציור) אמרה שתצייר בבית. שנה שעברה לפני גיל 4 היתה בחוג התעמלות חודשיים והפסקנו ואח"כ חוג ריקוד לחודשיים והפסקנו. היא אמרה שהיא רוצה זמן עם אמא. (אני איתה כל יום אחרי הצהרון ועד השינה).
    1. האם להפסיק את החוג (בשלב הזה של השנה לא מקבלים החזר כספי על התשלום עד סוף השנה והאפשרות היא לעבור לחוג אחר או לוותר על הכסף ) 2. ואיך ללמד אותה התמדה מהי? 3. האם להמשיך להציע לה חוגים אחרים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת חוג בת 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת חוג בת 5 - תגובה

סמדר ריינר
    12/03/2013

שלום עירית,
    חוג זה רשות ולא חובה ולא נראה לי שאפשר להכריח ילד ללכת לחוג. אני גם לא רואה טעם להציע חוגים אחרים, הילדה בפירוש אמרה לך שהיא לא רוצה, אז איך את רוצה שהיא תתמיד?
    בלי קשר לזה כדאי לבדוק מדוע היא לא מוכנה להיפרד ממך בשעות אחה"צ, זה לא קשור לחוגים, זה קשור לקשר ביניכן, וזה משהו שכדאי לחשוב עליו או לבדוק אותו בעזרת איש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו