מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נערה מתבגרת..לי13/03/2013
שלום,ביתי בת ה-14 ילדה נעימה חכמה ומוכשרת וללא בעיה חברתית.
באופי שלה אדם מאד ישר וטוב לזולת .לאחרונה היא מגלה את החיים האמיתיים לגביי חברות"טובות"ונפגעת הלוך ושוב מכמה חברות בצורה מילולית ופוגענית.היא מאד אוהבת אותן והן נהנות יחד אך עכב זה שהיא כזו עדינה מרגרינה וטובה מידי אינה מבינה איך חברה שאוהבת אותה פוגעת ולאחר מכן ממשיכה כאילו כלום.
אני מהאימהות שנותנת כתף וליטוף ומסבירה לה שהחיים אינם כפי שאנו רוצים ושיש מהכל ולא תמיד איך שאנחנו רוצים ומצפים.לשמחתי היא עדיין משתפת אותי ומתיעצת וכמובן שגם בוכה כאשר זה קורה.יש מקרים שהיא פשוט עובדת אצות.כולי כמובן כואבת את כאבה אך מסבירה לה שבחיים יהיו לה עוד המון הפתעות והיא צריכה לדעת להתמודד.מה ניתן לעשות?אני משערת שהחיים יכשלו אותה לאט לאט אך כואב לי מאד עליה משום שאני מעולם לא הייתי בצד הזה
0בגילה הייתי מלאת ביטחון)תודה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי מענה...תודה
לי16/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנערה מתבגרת.. - תגובה
סמדר ריינר18/03/2013שלום לי,
אני הייתי לוקחת בחשבון שיש מצב שאת לא בהכרח הכי אובייקטיבית לגבי הבת שלך. וזה בסדר גמור. אבל לא כל כך בטוח שגם לחברות שלה אין צד בעניין ושהבת שלך מספרת לך את הגירסה שלה לדברים, ואת באופן טבעי מתגייסת לטובתה ומזדהה איתה ויכול שהאמת היא לא תמיד כזו.
אני הייתי בודקת קצת יותר לעומק את ההקשר של הפגיעות, ואם יש דברים שגם הבת שלך עושה אולי אפילו בלי לשים לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)