הפרדנו בין חדרי הילדים כל אחד בחדרו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפרדנו בין חדרי הילדים כל אחד בחדרו
    סאלי
    15/03/2013

יש לנו שני ילדים ילדה בכיתה א' , ופעוט בגיל שנתיים , כמובן שישנם פערים בינהם, הפעוט שלנו בוכה בלילות צרחות ומפריע לילדה שלנו שצריכה לישון טוב בכדי שתוכל להתרכז בבית הספר , החלטתי לעשות הפרדה בין החדרים בעקבות שהפעוט שלנו לא נותן לה לישון כמו שצריך בלילות, החלטתי שלכל אחד יהיה חדר , ואנחנו ישנים בסלון , סיפרתי לחברתי על הנעשה בבית ושזה מפריע לביתנו הלומדת בבית הספר ושהגענו להחלטה סופית וכל אחד קיבל חדר משלו , כמובן שהילדה מנסה להתרגל עדיין אבל אומרת שנחמד לה בחדר לבד , כמובן שהסברנו לה שזה גם חדר משותף ביום יום כי יש מחשב לכולם , בקיצור החברה אמרה שהם עדיין קטנים , איך אני יכולה להנהוג אחרת , או שמה נהגנו נכון שעשינו את השינוי, הכי מצחיק שהפעוט שלנו נכנס הביתה מהגן וישר נכנס לחדרה של הילדה והסתכל ישר על מיטתה בחדר החדש שלה
    כמה צחקתי איך הוא מבין הכל שאחותו כבר לא בחדר שלו , מאמינה שזה מוזר לו, אבל גם שהיתה בחדרו הוא צעק בלילה לבקבוק , ולא ממשהו שכואב לו פשוט רוצה שנשב איתו בחדר ונרגיע אותו בשירים וכאלה
    רוצה פיתרון אם יש לכם תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעוט שמתקשה להרדם לילה רצוף

סאלי
    17/03/2013

האמת שעכשיו הוא קצת יותר רגוע מקבל סיפור ושיר, אבל עדיין קם בלילה לבקבוק וקורה לאבא מתוך שינה אבא בקבוקי סיפור חולם כזה, ואז מגיע המצב שבעלי ישן לידו במיטה קרובה אליו , או שאני אומרת לבעלי מרוב ייאוש תביא תביא אותו למיטה במילים האלה , אנו יודעים שזאת טעות צריך להשאיר אותו במיטתו אפילו שהוא צורח , נכון שהוא נכנס החודש בפעם הראשונה למעון חדש ולקח לו זמן להתרגל , אבל האמת שהוא כבר התרגל ומאוד אוהב את הגן , יודעים אנו שזה שלב של פעוטות שקשה להם עם שינויים אבל עדיין היקיצות שלו לבקבוק ולפעמים גם צרחות ועד שלא קורא שאנחנו ישנים איתו או לידו לא נרגע בטוחה אני כאמא שזה שלב שעובר בסופו של דבר, גם התחיל לבדוק גבולות נותן מכות נשיכות בטח שלומד במעון
    טוב אשמח באם תביאו לי טיפים קטנים שיוכלו לעזור , האם זה בסדר שבעלי ישן לידו במיטה נוספת או שמה זה לא טוב בכלל
    תודה רבה על עזרתכם
    סאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ציינו שאנו כרגע כהורים ישנים בסל

סאלי
    27/03/2013

הי לא ציינתי שברגע שהפרדנו בין החדרים ,אנחנו ההורים ישנים בסלון ,בגלל דירתנו הקטנה , וחברתי אמרה לי שזה לא טוב שאנו ישנים בסלון, ושהילדים שלנו קטנים עדיין ויכולים לישון בגילאים האלה ביחד כרגע, ועכשיו צצה בעיה נוספת שהילדה פתאום מרגישה שהיא לבדה בחדר וזה לא עושה לה הרגשה טובה ,שאלתי אותה האם היא רוצה לחזור לחדרה אמרה שכן, אבל זה ההחלטות שלה משתנות בגלל שהיא עדיין קטנה ולא מבינה , ומצד שני אסור לבלבל אותה
    מה עושים עם המצב הקיים הסבירו ייעצו לנו נשמח מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו