מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 3 פחד מגבריםאתי16/03/2013
שלום ושובע טוב...
יש לי ילדה בת 3 שמאז ומתמיד הייתה נרתעת מגברים זה בא לידי ביטוי גם במשפחה היא כל הזמן אומרת שהיא לא אוהבת את אסף( שזה דוד שלה) ולא אוהבת כל מיני בעלים של דודות שלי שלא נדבר על זרים אין מצב שישב לידה מישהו או שהיא מתחילה לבכות או מבקשת ללכת הביתה וכו' .... היא ילדה מאוד פקחית שמבטא את רגשותיה תמיד וכבר מגיל שנתיים אפילו לפניי היא הייתה אומרת שהיא מפחדת מכל מיני אנשים בעבר התגובות היו ממש היסטריות עכשיו קצת פחות אבל עדיין זה משהו שנורא מטריד אותי כי יש מצבים שממש משבשים לה וגם לי ...... הקשר שלה עם אבא שלה מאוד טוב מכל הבחינות ואני יודעת שהיא לא חוותה שום דבר חריג כי היא כל כך קשורה לבית ואלינו ההורים שבכלל לא יצא להשאיר אותה לבד ..... בגן היא מאוד חברותית גם בבית פעילה מאוד מנהיגה קטנה
בקיצור מה עושים?? איך אני אומרה להגיב לה במצבים כאלה?? דיברתי עם מספר פסיכולוגייות ילדים שסיננו אותי בטענה שהילדה קטנה מדי..... אני חייבת ייעוץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 3 פחד מגברים - תגובה
סמדר ריינר17/03/2013שלום אתי,
את מוזמנת לעיין בעמודת שאלות נפוצות בתשובה העוסקת בפחדי ילדים, כדי לבדוק אם יש משהו שיכול להתאים לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)