בת 3 פחד מגברים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 3 פחד מגברים
    אתי
    16/03/2013

שלום ושובע טוב...

יש לי ילדה בת 3 שמאז ומתמיד הייתה נרתעת מגברים זה בא לידי ביטוי גם במשפחה היא כל הזמן אומרת שהיא לא אוהבת את אסף( שזה דוד שלה) ולא אוהבת כל מיני בעלים של דודות שלי שלא נדבר על זרים אין מצב שישב לידה מישהו או שהיא מתחילה לבכות או מבקשת ללכת הביתה וכו' .... היא ילדה מאוד פקחית שמבטא את רגשותיה תמיד וכבר מגיל שנתיים אפילו לפניי היא הייתה אומרת שהיא מפחדת מכל מיני אנשים בעבר התגובות היו ממש היסטריות עכשיו קצת פחות אבל עדיין זה משהו שנורא מטריד אותי כי יש מצבים שממש משבשים לה וגם לי ...... הקשר שלה עם אבא שלה מאוד טוב מכל הבחינות ואני יודעת שהיא לא חוותה שום דבר חריג כי היא כל כך קשורה לבית ואלינו ההורים שבכלל לא יצא להשאיר אותה לבד ..... בגן היא מאוד חברותית גם בבית פעילה מאוד מנהיגה קטנה
    בקיצור מה עושים?? איך אני אומרה להגיב לה במצבים כאלה?? דיברתי עם מספר פסיכולוגייות ילדים שסיננו אותי בטענה שהילדה קטנה מדי..... אני חייבת ייעוץ !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 3 פחד מגברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 3 פחד מגברים - תגובה

סמדר ריינר
    17/03/2013

שלום אתי,
    את מוזמנת לעיין בעמודת שאלות נפוצות בתשובה העוסקת בפחדי ילדים, כדי לבדוק אם יש משהו שיכול להתאים לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו