ענישת פעוטות בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ענישת פעוטות בגן
    איילה
    17/03/2013

שלום רב.
    החלטתי להכניס את הבן שלי בן שנה וחצי לגן פרטי לאחר התלבטות קשה .
    ובחרתי גן שלדעתי יתאים לילד. אך לאחר שכבר רשמתי אותו נתקלתי במשהו שמעורר בי שוב התלבטות קשה . ולכן אבקש את עזרתכם בנושא. מדובר על צורת ענישה ( וכי אם בכלל מקובלת בגילאים אלו).
    ציטוט מתוך דברי מנהלת הגן : "...אחרי האוכל ושירותים הם לובשים פיג'מות, רואים סרטים מולטיפליקציונים וגננת מחלקת חתיכה קטנה של שוקולד כקינוח ומישהו שלא התנהג "טוב" כמו במקרה שמרביצים או מפריעים בשיעורים או התנהגו "לא טוב" בגן שעשועים (ברחו, עשו פעילויות מסוכנות), "לא מקבלים קינוח מתוק"...

1. האם צורת ענישה כזו היא תקינה?
    2. האם זה יכול לגרום לטראומות ארוכות טווח והפרעות ( כגון הפרעת אכילה)?

ועוד: הגננת נוהגת לגמול מחיתולים עיי פרס של מתן קוביית שוקולת בתמורה שהילד יתיישב על הסיר
    אודה לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענישת פעוטות בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא קבלתי מענה

איילה
    19/03/2013

בנוסף, חשוב להדגיש כי לא מדובר ב"שוקולד" כשלעצמו אלא בצורת הגישה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קבלתי מענה - תגובה

סמדר ריינר
    20/03/2013

שלום איילה,
    אני באופן כללי לא חושבת שעונשים הם יעילים במחינה חינוכית. עדיף בעיני להתמקד בחיזוקים חיוביים על התנהגויות חיוביות.
    אבל אני לא חושבת שהגישה שאת מתארת יכולה לגרום לטראומה או להפרעת אכילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו