מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוננות ילד בן 11מיכל18/03/2013
ערב טוב,
הבחנתי לאחרונה שבני החל לאונן לפני שנרדם (מתחת לשמיכה..), אני חשה שהוא מרגיש עם זה לא בנוח..מובך..ומפסיק אם מרגיש שמישהו מתקרב לחדרו..לשאלותיי:
1. האם כדאי ליזום איתו שיחה על העניין?, הייתי שמחה להפיג את חששותיו.., האם יש ספר מומלץ שאני יכולה להביא לו שמתאים לגילו?, האם נכון שעדיף שאביו ידבר איתו למרות שאלי הוא קשור יותר ופתוח איתי יותר?
2. הוא ישן עם אחותו בת השש וחצי- בכתה א. על אף הפער הגילאי הם אוהבים לישון יחד..לאור מה שקורה אולי עדיף להפריד ביניהם..?, ואם כן..באיזה "תירוץ..",
בברכה, אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות ילד בן 11 - תגובה
סמדר ריינר19/03/2013שלום אלה,
איזה חששות את היית רוצה להפיג? היית מצפה שבנך ימשיך לאונן לעינייך כשאת מתקרבת לחדר? זה בסדר גמור שהוא מובך כשמישהו מתקרב לחדר, אוננות היא משהו שעושים בפרטיות, וברגע שמישהו מתקרב זה לא פרטי יותר.
אם יש לכם אפשרות להפריד את סדרי השינה בין האחים זה רצוי, לאור העובדה שהם לא בני אותו המין ובנך מתקרב לגיל ההתבגרות.
אם לא נעשתה אף פעם שיחה ביניכם לבין הילד לגבי מיניות, הגעת ילדים לעולם וכו', יש מקום לעשותה, רצוי כמבון על ידי בעלך.
כמו בן בכל חנות ספרים אפשר למצוא ספרים המתאימים לילדים בגילו, תוך התעייצות עם המוכרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)