בן 11, בודד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 11, בודד
    טלי angel
    19/03/2013

שלום רב, לפני כשבעה חודשים עברנו מחדרה לקיבוץ ברמת הגולן. עד אז, בננו בן האחד עשרה היום היה ילד מקובל חברתית ומצטיין בלימודים (אובחן כמחונן). ילד סקרן, רהוט, שובב ומאוד מקורי. מאז המעבר הוא מתקשה מאוד להתאקלם, מעיד על מצבו: " אני בודד, הם חושבים שאני מוזר ולא מוכנים לקבל אותי. אני משתדל להיות חלק, לשחק אפילו במשחקים שאני לא מאוד אוהב. אני לא יודע מה לעשות ואני מרגיש עצב."
    ישנה ירידה בלימודים, אך זה אינו מטריד אותי, אך ברור שזהו סימפטום למצבו הנפשי, רגשי. כדי לברוח הוא יושב שעות מול המחשב ובוחר שלא להתמודד. יש לציין שקבוצת הגיל בקיבוץ קטנה ולכן יכולת הבחירה היא מוגבלת מאוד. הוא בן הזקונים מתוך חמישה ילדים ולמרות ניסיוננו, אנחנו מתקשים לסייע לו.
    ליבנו נשבר לראות אותו כך, אנא, אנא עצה.
    תודה, טלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 11, בודד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 11, בודד - תגובה

סמדר ריינר
    20/03/2013

שלום טלי,
    כדאי להיעזר בשירות הפסיכולוגי החינוכי של בית הספר, וכן לראות אם יש פעיליות אחה"צ שהוא יחסית טוב בהן ויוכל דרכן להשתלב חברתית טוב יותר, גם אם לא בישוב עצמו אז באיזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו