מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 11, בודדטלי angel19/03/2013
שלום רב, לפני כשבעה חודשים עברנו מחדרה לקיבוץ ברמת הגולן. עד אז, בננו בן האחד עשרה היום היה ילד מקובל חברתית ומצטיין בלימודים (אובחן כמחונן). ילד סקרן, רהוט, שובב ומאוד מקורי. מאז המעבר הוא מתקשה מאוד להתאקלם, מעיד על מצבו: " אני בודד, הם חושבים שאני מוזר ולא מוכנים לקבל אותי. אני משתדל להיות חלק, לשחק אפילו במשחקים שאני לא מאוד אוהב. אני לא יודע מה לעשות ואני מרגיש עצב."
ישנה ירידה בלימודים, אך זה אינו מטריד אותי, אך ברור שזהו סימפטום למצבו הנפשי, רגשי. כדי לברוח הוא יושב שעות מול המחשב ובוחר שלא להתמודד. יש לציין שקבוצת הגיל בקיבוץ קטנה ולכן יכולת הבחירה היא מוגבלת מאוד. הוא בן הזקונים מתוך חמישה ילדים ולמרות ניסיוננו, אנחנו מתקשים לסייע לו.
ליבנו נשבר לראות אותו כך, אנא, אנא עצה.
תודה, טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 11, בודד - תגובה
סמדר ריינר20/03/2013שלום טלי,
כדאי להיעזר בשירות הפסיכולוגי החינוכי של בית הספר, וכן לראות אם יש פעיליות אחה"צ שהוא יחסית טוב בהן ויוכל דרכן להשתלב חברתית טוב יותר, גם אם לא בישוב עצמו אז באיזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)