ייעוץ דחוףף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ייעוץ דחוףף
    mycohen
    14/03/2008

שלום אני חייבת שתתנו לי עיצה מה לעשות
    ביתי בת שנתיים ו8 ומגיל שנתיים גמולה מחיתולים (אפילו קצת לפני שנתיים) עד לפני חודשיים היתה הולכת לשירותים בכל רגע שהיה לה צרכים (פיפי וקקי) היום היא ממש מתאפקת עד שהיא מגיעה למצב שהיא צריכה דחוף אפילו אם טוענת שכואבת לה הבטן ואפילו "מפריחה יונות" ולא הולכת לשירותים עד שזה לא יוצא לה עוד מעט
    היתה לה תקופה שהיתה סובלת בדלקת למטה בגלל שהיתה מתאפקת שעות לפיפי, עשינו בדיקות הכל והרופא אמר שזה בגלל שהיא מתאפקת
    אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה שחזרתי איתה לשלב הגמילה בזה שאני שואלת אותה יש לך או אין לך פיפי וקקי ואפילו בבוקר אחרי שקמה מהמיטה לקראת הגן במלחמות אני שמה אותה בשירותים לפיפי וזה שהיא אמרה לי שאין לה אבל שהיא יושבת זה לא נגמר הפיפי
    מה לעשות ואיך להתמודד עם זה
    אודה לתשובה מהירה בהקדם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ דחוףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בעשיית צרכים

שרון באומל
    15/03/2008

שלום לך.
    מתיאורך אני חושבת שילדתך מספרת משהו -בעניין שליטה וחוסר שליטה. כיוון שלא כתבת היסטוריה או דברים שקרו בזמן האחרון, אני מציעה לגשת לאיש מקצוע במקום מגורייך, על מנת לברר לעומק את מקור הקושי.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתך

mycohen
    15/03/2008

תודה לתגובתך המהירה
    לתשובה לשאלתך שום דבר חדש לא קרה לא בבית ולא בגן
    רק מה שכן היחסים בינינו נהיו קשים בשל שהיא מפגינה רצון בלהיות "השולטת" ואני כמובן כל דבר לגופו במה שאני רואה לנכון לוותר אני מוותרת ובמה שלא לא וחוץ מזה שום דבר חדש שקרה חדש!!
    אז??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו