מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נסיעה לחו"לאיילת25/03/2013
שלום רב,
בתי בת ה 5.5 נאלצת לעבור ניתוח בארה"ב ( אורטופדי ) שמצריך שיקום זמן ממושך לאחריו. לנו ילדה נוספת קטנה ממנה בת שנה וחודשיים.
בעלי , אני והילדה נוסעים לחו"ל לניתוח . בעלי ישהה עמנו 2-3 שבועות וישוב ארצה ואילו אני אשאר עם בתי עד להחלמה מלאה כ 3 חודשים.
חשבנו רבות האם לקחת את הקטנה עמנו אך הבנו שזה מורכב ויהיה לה לא פשוט וגם לנו להתמודד עם החלמת הגדולה כשהיא סביבנו.
אימי ואחותי שאליהן היא קשורה מאוד ישמרו עליה בתקופה זו והיא תיהיה עמם כל התקופה ... אחותי חשבה להביא אותה אליי באיזשהו שלב אך רק לאחר חודש + היא תוכל לבוא איתה לארה"ב . אינני יודעת איך אתמודד עם הגעגוע. קשה לי מאוד עם זה ואני חוששת שהיא תקבל את השינוי לא טוב וזה יפתח אצלה חרדת נטישה וכו
מה הנך מייעץ לי לעשות במצב מורכב שכזה ? האם זה אחראי ונכון מצידי להשאירה אצל אימי אבי ואחותי ( שאגב גרים יחד עם אחותי ) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה לחו"ל - תגובה
סמדר ריינר27/03/2013שלום איילת,
זו אכן שאלה מורכבת מאוד. אים כאן כנראה פיתרון אידאלי, אלא רק פיתרון שהוא הכי פחות גרוע. אכן להשאיר ילדה בת שנה וחודשיים לתקופה ארוכה בלי ההורים זה לא דבר מומלץ, והוא אכן עלול לגרום נזק להתפתחותה הנפשית. השאלה היא מה הנזק שאתם חושבים שייגרם לה, לכן ולאחותה אם תיקחו אותה איתכם. אלה נסיבות שאני פחות מכירה, ואני לא מכירה את האילוצים שיעמדו שם בפניכם.
אם יש אפשרות שתיקחו אותה בתוקפה שתהיהו שם את ובעלך, וכשוהא יסע אחותך תבוא לעזור לכם קצת, והקטנה תישאר איתכם זה נראה לי הפיתרון המועדף.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)