מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת שש מאוננתהיא25/03/2013
שלום ,
בתי בת השש כבר למעלה משנה מאוננת ,בתקופה האחרונה התדירות עלתה והיא מנצלת כל הזדמנות שבה אני לא נמצאת ומאוננת בהתחלה אני התעלמתי מהעניין וחשבתי שזו תקופה שתעבור , אך לאחרונה אני לא מצליחה להמשיך להתעלם התחלתי להעיר לה שתפסיק היא מפסיקה מיד כאשר היא רואה אותי אך מיד ממשיכה אחרי שאני הולכת ..ניסיתי לדבר איתה כדי להבין בצורה עקיפה למה היא עושה את זה (אני יודעת שזה טבעי ושזה קורה בתקופת הגיל הזה אך אני דואגת מאוד אולי מישהו מטריד אותה יש לה כמה חברות (קרובות משפחה) גדולות ממנה בכמה שנים שהיא מבלה איתן המון זמן ...
אני מאוד מודאגת כי היא לאחרונה מאוננת לא רק בחדר שלה אלא גם במטבח ומול אחותה הקטנה בת ה4 בבקשה עזרו לי אני חסרת אונים .
אמא מודאגת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שש מאוננת - תגובה
סמדר ריינר27/03/2013שלום לך,
אוננות היא אכן דבר טבעי כל עוד היא במידה ונעשית בפרטיות, אחרי שמסבירים על כך לילד כמובן. המצב שאת מתארת הוא אכן חריג, ומעיד על מצוקה כלשהי. זה לא אומר בהכרח שבתך סובלת מהטרדה מינית, אך בהחלט כדאי לפנות בהקדם לטיפול כדי לבדוק יותר לעומק מה עובר עליה וכיצד ניתן לעזור לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)