בת שש מאוננת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שש מאוננת
    היא
    25/03/2013

שלום ,
    בתי בת השש כבר למעלה משנה מאוננת ,בתקופה האחרונה התדירות עלתה והיא מנצלת כל הזדמנות שבה אני לא נמצאת ומאוננת בהתחלה אני התעלמתי מהעניין וחשבתי שזו תקופה שתעבור , אך לאחרונה אני לא מצליחה להמשיך להתעלם התחלתי להעיר לה שתפסיק היא מפסיקה מיד כאשר היא רואה אותי אך מיד ממשיכה אחרי שאני הולכת ..ניסיתי לדבר איתה כדי להבין בצורה עקיפה למה היא עושה את זה (אני יודעת שזה טבעי ושזה קורה בתקופת הגיל הזה אך אני דואגת מאוד אולי מישהו מטריד אותה יש לה כמה חברות (קרובות משפחה) גדולות ממנה בכמה שנים שהיא מבלה איתן המון זמן ...
    אני מאוד מודאגת כי היא לאחרונה מאוננת לא רק בחדר שלה אלא גם במטבח ומול אחותה הקטנה בת ה4 בבקשה עזרו לי אני חסרת אונים .
    אמא מודאגת מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שש מאוננת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שש מאוננת - תגובה

סמדר ריינר
    27/03/2013

שלום לך,
    אוננות היא אכן דבר טבעי כל עוד היא במידה ונעשית בפרטיות, אחרי שמסבירים על כך לילד כמובן. המצב שאת מתארת הוא אכן חריג, ומעיד על מצוקה כלשהי. זה לא אומר בהכרח שבתך סובלת מהטרדה מינית, אך בהחלט כדאי לפנות בהקדם לטיפול כדי לבדוק יותר לעומק מה עובר עליה וכיצד ניתן לעזור לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו