טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב בני בן חמש וחצי בשנה הבאה בע"ה הוא עולה לכיתה א אנו גרים במושב וכרגע הוא בגן חובה עם ילדי המושב. אנו בתהליך רכישה של בית במושב אחר כאשר בית הספר שם הוא לא אותו בית הספר שילכו אליו הילדים מהמושב הנוכחי. תאריך הפינוי של הבית הוא בתחילת אפריל שנה הבאה. אני מתלבטת האם להישאר לגור במושב הנוכחי ולהסיע את בני לבית הספר האחר בו לומדים ביישוב החדש בו נגור. או לחפש ולהשכיר בית במושב החדש עד שהבית שבכוונתנו לרכוש יתפנה. אני עובדת ליד המושב החדש כך זה לא יהווה טרחה עבורי ואני אוכל גם להפגיש בינו לבין חברים שגרים שם. בני הוא מסתגל בד"כ וחברותי. אשמח לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שולמית, אין לכך חשיבות גדולה מבחינת הילד, אם את המעבר לבית הספר החדש הוא עושה בכל מקרה, ואת יכולה להסיע אותו לחברים, השאלה היא רק השאלה של הנוחות שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד