סיוטים בלילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סיוטים בלילה
    לי
    28/03/2013

הי סמדר חג שמח!!!

התייעצתי איתך בעבר הרחוק לגבי הבת הבכורה שלי בת השש וחצי והפעם אני מרגישה ממש אבודה

מעולם לא נגמלה בלילה ועדין עושה פיפי במיטה אני לא בעד שיטת הזמזם אבל אני מעולם לא כעסתי עליה כשיש פיפי כמעט יום יום במיטה

בנוסף יש לה לפעמיים סיוטים בלילה אתמול ממש רעדה (זה קרה שוב בשבוע שעבר)

התחלתי איתה השנה ריפוי ועיסוק אבל המטפלת אומרת שהילדה לא זקוקה לזה

תחילת השנה חברתית בבית הספר לא היתה טובה אבל אח"כ התגברה עדין יש חיכוכים עם חברות ואני שוקלת להעביר אותה בית ספר(היא נמצאת בבית ספר פרטי)

יש לה אחות בת שלוש שיודעת להתחנף לאבא מצויין ומשום מה האבא לא שם יותר מדי על הילדה הגדולה פחות מתחבר לאופי שלה הייתי איתו בכמה טיפולים משפחתיים אבל הוא טוען שהמטפלת לטובתי ומסרב להמשיך

הרבה פעמים כועס על הגדולה ועם הקטנה כל הזמן פוצי מוצי היא פשוט יודעת להגיע אליו יותר פתוחה והגדולה עם האופי הרציני והבוגר שלה הרבה פחות

הגדולה מרגישה כל הזמן שאבא שלה לא אוהב אותה

אני תקועה ובעבר חשבתי להתגרש ועכשיו אני לא יודעת מה ליעשות עם הילדה כמה שאני מכילה זה לא מספיק

בקיצור אני אבודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיוטים בלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוטים בלילה - תגובה

סמדר ריינר
    29/03/2013

שלום לי,
    נשמע שתא מאוד קשורה לבתך הגדולה, מגוננת עליה ומזדהה איתה, ויכול להיות שזה קצת יותר מדי ומגביר את החרדות שלה במקום להקטין אותם. תני לה לגדול. מדוע את לא בעד שיטת הזמזם? יכול להיות שבתך מבינה ממך שהעולם הוא לא טוב, בית הספר לא טוב, הזמזםלא טוב (גם אם לא דיברת איתה על זה ישירות, ילדים חשים דברים ומבינים אותם), אבא לא מבין אותה ואותך, וכו'. נסי לשחרר, אם היא התגברה על הבעיה החברתית, ועדיין יש חיכוכים, לא נורא, לא כדאי להעביר בית ספר בגלל זה, נסי לגמול אותה בלילה בשיטת הזמזם או בשיטה אחרת, שדרי לה שהיא גדולה ואפשר להתגבר, ונסי להתערב פחות ולעשות פחות מכל דבר עניין.
    אם את לא מצליחה אולי כדאי שתפני להדרכת הורים עבור עצמך, ללא בעלך אם הוא לא מסכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סמדר

לי
    29/03/2013

תודה על התשובה את צודקת שאני לא משחררת כי ששחררתי אבא שלה היה צועק עליה ואז הילדה לא הסכימה ללכת איתו

את צודקת שאני מגוננת עליה ואני צריכה לעשות תהליך

בקטע של בית ספר זה קצת יותר מורכב היא לא חייבת להיכנס לשיעורים ואז יש שם דינמקות חברתיות בעיתיות (ביהס דמוקרטי)

תמיד שמחה לשמוע ממך באמת אני אנסה לשחרר יותר

חג שמח!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה וחג שמח:-)

סמדר ריינר
    29/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו