טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן 14 ובת 7 נוסעים איתי כל בוקר לבי"ס, ורבייייים. אני לא מתערבת עד שפשוט בא לי לצרוח... היא שרה ומפטפטת באובססיביות, הוא צריך שקט בכפיתיות. אחרי כמה שיחות "שלום" והבנות,הכל חוזר שוב ושוב. אם אני אתרגל קבלה של הריבים שלהם, הם ילמדו לקבל זה את זו??? תמרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב, את לא יכולה לשלוט על ההתנהגות שלהם אבל את יכולה בהחלט לקבוע לשני גדולים איך מתנהגים אצלך ברכב. כנסי אותם בסלון והודיעי להם חגיגגית שממחר נוסעים איתך ברכב בלי לריב ברגע שמתפתח/מתלקח ריב שניהם (והדגש על שניהם ולא על אחד) יורדים מהרכב. שילכו ברגל אם תהיי רצינית הם ילמדו להתחשב ב ך !!!!!! אם תמשיכי לבקש הם ימשיכו לעצבן אחד את השני. בהצלחה אשמח אם תעדכני ענת זפרני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד