טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי אני אמא ל שני ילדים חברתי הטובה מאוד מקפידה עם הבת שלה בת ה 6 על לא לקלל ודיבור נאות. בני הוא בן 8. הם חברים. לפעמים בני, בחיכוך עם הבת שלה מדבר לא יפה. אתמול זה קרה, לחברתי נמאס והיא ענתה לו בדיבור לא יפה חזרה, שירגיש כמה זה לא נעים. מה שקרה זה שהוא ענה לה וככה במשך 10 דקות הם עמדו וקיללו היא אמרה לו שהוא בכיין וטיפש והוא כבר ממש כעס אמרה לה שהיא מטומטמת וגם בת זונה. וגם בכה הרבה. אני הייתי מאוד מזועזעת מחברתי שהיא בת 35 שככה התאמתה עם ילד בן 8 ומבני שאמר קללות נוראיות. ובכה. מצד שני היא אומרת שזה עשה לו שוק ועכשיו הוא יחשוב פעמיים לפני שידבר לא יפה. מה עושים ? זאת השיטה ? בני היה מאוד עצוב ומצד שני אולי באמת חשוב שילמד לקח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, בודאי שזו לא השיטה, אי אפשר ללמד ילדים מה לא לעשות על ידי שנותנים בדיוק את הדוגמה ההפוכה, מלבד זה שהיא מבוגרת והוא ילד, והכוחות ממש לא שווים, זו חוויה קשה ומשפילה שלא מלמדת כלום, ממש לא מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד