עצות לאב גרוש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצות לאב גרוש
    מ.
    29/03/2013

כל מי שיש לו ניסיון דומה והוא לא איש מקצוע מוזמן להגיב גם:
    מעט רקע:אני בן 31 לאחרונה התגרשתי (לפני כחודש) לאחר פרידה של כ 8 חודשים ויש לי ילד כבן שלוש.כיום, אם בני חיה במרחק של כ 100 קילומטר ממני מה שמקשה עלי לראות את בני יותר מפעם בשבוע לכמה שעות שבהן אני אוסף אותו מהגן ומחזירו בשעת השינה ובשבוע לאחר מכן אני לוקח אותו ביום חמישי,מבלה איתו ומחזיר אותו לאימו ללינה.ביום למחרת אני לוקח אותו לגן בבוקר ומשם ישירות לסופש.כך היה מאז נפרדנו ונראה שהוא מגיב (לעין הבלתי מזויינת) די בסדר לתהליך.בעבר הייתי מדבר איתו בטלפון בבקרים ובערב אך זה נמוג בעיקר ביזומתי מתוך הקושי של לנתק את עצמי ריגשית ממנה ולהמשיך לדבר כ"כ הרבה.לכן היום אני משתדל להתקשר ולומר לילה טוב רק פעמיים שלוש בשבוע (וגם זה במקרה הטוב).
    יש לציין שאמו בזמן הזה עברה לגור לאמה, לדירה משל עצמה וכעת יש לה בחודשים האחרונים חבר רציני והם רוצים לעבור לגור יחד (קרוב יותר אלי - כ 20 דק נסיעה) כך שהדבר היציב היחידי שנותר לו הוא הגן ולצערי בסוף שנת הלימודים הנוכחית היא תשבש לו את זה גם עקב חוסר היכולת שלה לדחות סיפוקים (כך אני רואה זאת בכל אופן). אין עם מי לדבר בצד השני לדאבוני, והקשר בינינו כמעט ולא קיים למעט עיניינים טכניים וקונקרטיים לגבי הילד וכסף בלבד.
    בקשתי היא לדעת כיצד מהצד שלי אוכל לתרום ככל האפשר ליציבות בחייו, כיצד אוכל למזער את האפקטים הפסיכולוגיים, הנפשיים והריגשיים שיתכן ויהיו עליו? מה עליי לעשות בשני התסריטים:
    1.כאשר אנו גרים רחוק זה מזו - מלבד לקיים קשר טלפוני הדוק יותר קשה לי לחשוב על דברים נוספים
    2.כאשר היא תגור קרוב יותר אליי - לבקר יותר?לקחת אותו ללינה באמצע השבוע כך שאוכל לקחת אותו ל ו- מהגן/ביה"ס?
    האם עליי לדבר איתו באופן קבוע כל יום (פעם?פעמיים?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצות לאב גרוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברור ,תראה אותו כמה שיותר

loeytan
    03/04/2013

לילד בן 3 לא נראה לי שמעבר גן ודירה זה "טלטלות" הם מתרגלים ביום לכל דבר,אבל לדעתי הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות בשבילו ובשבילך זה לראות אותו כמה שיותר,אופניים כדורגל גולות וכו' הוא לא ילמד מאמא שלו (אני מקצין אבל ילד צריך את שני ההורים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו