טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לפני כשנה וחצי הכנסתי טלוויזיה לחדרו של בני, בן ה-5 כיום. מאחר והגעתי להחלטה שהטלוויזיה בחדר מיותרת אני מעוניינת להוציאה. אשמח אם תתנו לי עצה להסבר אפשרי שאותו אוכל לתת לילד. בחודשים האחרונים אני נוטה לציין בפניו כי ההירדמות בעזרת הטלוויזיה אינה בריאה וכך גם צפייה ממושכת. האם אפשרי להסתפק בהסבר זה מולו או שמא כדאי לחשוב על הסבר יצירתי יותר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דלית, ההסבר מספק לגמרי. את צריכה להבין שההסבר לא חייב לספק אותו, הוא יכול להמשיך להיות לא מרוצה זה לא נורא. דרך אגב, אם את מוציאה את הטלוויזה כדאי מאוד לספק לילד מנגנון הירדמות אחר, כמו סיפור לפני השינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד