קשיי היפרדות מההורה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיי היפרדות מההורה
    א
    07/04/2013

שלום
    בני בן שנה ושמונה חודשים הכנסתי האותו לפעוטון כשהיה בן אחד עשר חודשים.
    עד היום כאשר אני אומרת לו הולכים לפעוטון הוא מתחיל לבכות ולהגיד לא...
    כאשר אנחנו מגעים לפעוטון הוא מתחיל לבכות ולא רוצה לתת לי לעזוב.
    בפעוטון אומרים ששתי דק' לאחר שאני יוצאת הוא נרגע ובמהלך היום הוא מתנהג יפה.
    כאשר אני בא לאסוף אותו אני רואה מבעד לדלת שהוא משחק יפה.

יחד עם זאת מאוד מדאיג אותי שהוא עדיין בוכה כאשר הוא הולך לגן בנוסף אני מרגישה שהוא לא נקשר לאף אחת מהמטפלות האם זה תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי היפרדות מההורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי היפרדות מההורה - תגובה

סמדר ריינר
    08/04/2013

שלום לך,
    אני לא ידועת על סמך מה את מרגישה שהוא לא נקשר למטפלות. אם הוא נרגע שתי דקות אחרי שאת הולכת ובשאר היום נהנה, אז הבעיה היא כנראה בתגובה שלך לבכי שלו בפרידה ולא בגן עצמו. זו דרך לקבל ממך התייחסות, וככל שתמעטי להתייחס לזה כך הסיכוי שזה ייפסק יגדל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות

א
    08/04/2013

תודה על התשובה
    התגובה שלי כי אני לא עושה מזה עניין כלל אני נותנת לו נשיקה ואומרת לא להתראות אחזור בצהריים ( משהו לא בסדר בתגובה זו?)
    דבר שני מתחילת השנה שהוא בגן כל בוקר הוא בוכה לפני שהולכים לגן וממש עושה פרצוף חרד כבר שאני מכינה אותו בבית שהוא הולך תכף לגן.
    לפעמיים כשאני שואלת אותו האם רוצה ללכת לגן אומר שלא.
    לגבי ההיקשרות למטפלות הוא לא מזכיר את השמות שלהן בבית והוא ילד מאוד אוהב מחבק מנשק.... ואני לא רואה את זה כלפי המטפלות...
    עכישו לגבי שאר היום בגן שאממרתי שהוא כביכול הוא מתנהג טוב ... זה רק על סמך מה שהמטפלות אומרות...
    מה כדאי לעשות??? כדי לבחון האם באמת טוב לו שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

סמדר ריינר
    09/04/2013

שלום לך,
    אם את לא שקטה, אולי כדאי שתבואי בהפתעה יום אחד ותבדקי מה קורה. או שתשוחחי עם הורים נוספים, האם גם הם חווים חוויה דומה.
    אם הכל בסדר, כנראה שהוא חש שאת חרדה יחד איתו מהכניסה לגן, ומנצל את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו