האם לפנות לטיפול מקצועי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם לפנות לטיפול מקצועי?
    יפי
    11/04/2013

תודה על האפשרות להתייעץ. התגרשתי לפני חצי שנה, מאז ההתנהגות של בני בן ה-3 מטרידה אותי. יש תקופות שבהם ההתנהגות שלו רגילה, רגועה, ונהדרת אבל יש פעמים שבהם הוא מתפרץ בזעם על כל דבר שלא הולך בדיוק כפי שרוצה, מרביץ, מתפרע. יש פעמים שהסיבה להתנהגות הזאת ברורה - לדוגמה הוא לא ראה את אבא שלו שבועיים, אבל יש פעמים שקשה לי לשים את הנקודה מה גורם לתקופה טובה ולתקופה לא טובה. יש פעמים שאני מנסה לחפש סיבה כמו- ערב חג. הייתי הולכת לבירור מזמן אם לא שאאלץ לנסוע למרחק בשביל להגיע למטפלת שמדברת את השפה של הבן שלי. השאלה שלי היא האם המצב מצריך בירור? מתי אני יודעת שהמצב מספיק חמור בשביל לנסוע למרחק בשביל להשיג עזרה? ושוב תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לפנות לטיפול מקצועי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לפנות לטיפול מקצועי? - תגובה

סמדר ריינר
    12/04/2013

שלום לך,
    לא הבנתי למה את מתכוונת בכך שאת צריכה מטםלת שמבינה את השפה של הבן שלך, האם אתם לא גרים בארץ? בכל אופן, בגיל שלוש את לא חייבת מטפלת במבינה את השפה של הבן שלך, כיוון שניתן לעזור לו דרך עבודה איתך, באמצעות הדרכת הורים.
    אני חושבת שבכל מקרה כדאי לך לפנות לקבל הדרכה איך להבין טוב יותר את הבן שלך, וכיצד לסייע לו בתקופה הלא פשוטה שאחרי הפרידה שבה אני מבינה שהוא לא רואה את אבא שלו באופן סדיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יפי
    12/04/2013

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו