מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם לפנות לטיפול מקצועי?יפי11/04/2013
תודה על האפשרות להתייעץ. התגרשתי לפני חצי שנה, מאז ההתנהגות של בני בן ה-3 מטרידה אותי. יש תקופות שבהם ההתנהגות שלו רגילה, רגועה, ונהדרת אבל יש פעמים שבהם הוא מתפרץ בזעם על כל דבר שלא הולך בדיוק כפי שרוצה, מרביץ, מתפרע. יש פעמים שהסיבה להתנהגות הזאת ברורה - לדוגמה הוא לא ראה את אבא שלו שבועיים, אבל יש פעמים שקשה לי לשים את הנקודה מה גורם לתקופה טובה ולתקופה לא טובה. יש פעמים שאני מנסה לחפש סיבה כמו- ערב חג. הייתי הולכת לבירור מזמן אם לא שאאלץ לנסוע למרחק בשביל להגיע למטפלת שמדברת את השפה של הבן שלי. השאלה שלי היא האם המצב מצריך בירור? מתי אני יודעת שהמצב מספיק חמור בשביל לנסוע למרחק בשביל להשיג עזרה? ושוב תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לפנות לטיפול מקצועי? - תגובה
סמדר ריינר12/04/2013שלום לך,
לא הבנתי למה את מתכוונת בכך שאת צריכה מטםלת שמבינה את השפה של הבן שלך, האם אתם לא גרים בארץ? בכל אופן, בגיל שלוש את לא חייבת מטפלת במבינה את השפה של הבן שלך, כיוון שניתן לעזור לו דרך עבודה איתך, באמצעות הדרכת הורים.
אני חושבת שבכל מקרה כדאי לך לפנות לקבל הדרכה איך להבין טוב יותר את הבן שלך, וכיצד לסייע לו בתקופה הלא פשוטה שאחרי הפרידה שבה אני מבינה שהוא לא רואה את אבא שלו באופן סדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יפי12/04/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)