מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מגע בין אבא לבתדנה13/04/2013
שלום רב,
יש לי בן זוג גרוש עם 2 ילדים, כאשר הבת הגדולה בת 15. הוא גרוש כבר חמש שנים ואני החברה הראשונה שלו שהוא מכיר לילדים שלו (ביחד כחצי שנה). היחסים בינו לבין ביתו מאוד קרובים ונראה לי שאפילו מדי. היא יושבת עליו ופעם אחת גם ראיתי אותה יושבת עליו כשהוא שוכב כאשר גופו בין רגליה והיא עם גוף זקוף (ממש כמו ביחסי מין בין גבר לאישה). עד לפני שעברנו לגור ביחד הם גם היו ישנים ביחד כפיות בלילות שבהם הילדים היו אצלו (גם הבן הקטן היה ישן איתם באותה מיטה). אני יודעת שאין משהו מיני שם אבל קשה לי להתעלם מזה שזה נראה ממש כך.
דיברתי עם בן זוגי על זה שזה מאוד מפריע לי ושזה נראה לי לא תקין, אך הוא אומר שזה תקין מאוד ועוד טוען שהבעיה היא אצלי. אני לא יודעת איך לשכנע אותו שזה לא לעניין על מנת שזה ייפסק.
שאלתי היא, האם מה שתיארתי כאן הוא לא תקין או שאכן הבעיה היא אצלי? ודבר שני, האם זה יכול להשפיע על ההתפתחות המינית של הילדה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע בין אבא לבת - תגובה
סמדר ריינר14/04/2013שלום דנה,
את צודקת שמה שאת מתארת לא תקין ולא רצוי, וזה לעול להשפיע על הילדה בהמון דרכים לא רק בעניין המיני. חשוב מאוד להגביל את המגע הגופני בין כל ילדה לאביה בגיל ההתבגרות, מה שאת מתארת הוא מאוד מאוד לא מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך קודם כל..
דנה14/04/2013באיזה דרך אני יכולה לדעתך לגרום להם להבין את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך קודם כל.. - תגובה
סמדר ריינר15/04/2013שלום דנה,
זה לא לגרום להם אלא לגרום לו, הוא האחראי.
אני לא בטוחה שזה עניין של הבנה, הוא פשוט נהנה לעשות את זה. את יכולה להגיד לו שהתייעצת עם אנשי מקצוע, וגם להראות לו את התשובה שקיבלת, ואולי זה יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)