ילדה בת שבע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שבע
    תמי
    13/04/2013

אתמול נהלתי שיחה עם הבת שלי כמעט בת 7 והתברר לי שרוב ההפסקות יושבת על הספסל ולא משחקת עם אף אחד כששאלתי אותה למה אמרה שכל החברות עסוקות עם אחרים. אני חייבת לציין שמדובר בילדה אהובה על כל סביבתה יש לה הרבה חברות תלמידה מצטיינת ומאד יפה (לא בגלל שאני אמא שלה הסביבה מאד ניפעמת מיופיה) מוזמנת ומזמינה אהובה עי ההורים וכולם...מאד עשה לי רע לשמוע היא בדרכ משחקת עם 2 בנות שאחת מהן ילדה מסיטה ולא טובת לב בלשון עדינה ביחד עוד מהגן אבל בגן לא היה ביניהן קשר. ביקשתי ממנה לא לשחק עימן יותר ולבקש מהחברות האחרות להצטרף אבל אני מרגישה שיש לה הרבה בפנים שלא מוציאה. כל יום אני מתעניינת איך עבר היום והיא אמרת כיף ולא מנדבת מידע..לכן כשגיליתי ממש עשה לי רע שיתפתי את המורה. מה אני צריכה עוד לעשות כדי לשנות את המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת שבע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שבע - תגובה

סמדר ריינר
    14/04/2013

שלום תמי,
    יש משהו לא שלא מובן לי במצב שאת מתארת. אם לבתך יש כל כך הרבה חברות, איך זה קורה שהיא ישובת על הספסל, ואם זה כך, האם זה מטריד אותה, מפריע לה? מאם כן האם יש עדויות נוספות למצוקה שממנה היא סובלת? האם את רואה שינוי כלשהו בהתנהגותה? איך את מסבירה את זה שהיא לא שיתפה אותך עד עכישו בעניין? יכול להיות שהמצב הזה זה משהו שקרה רק פעם או פעמיים ורוב הזמן זה לא כך? אולי כדאי לבקש מהמהורה לשים לב איך היא מתרשמת מצהב החברתי של בתך, והאם גם היא שמה לב לכך שהילדה יושבת רוב הזמן לבד. לפעמים לילדים נמדמה שמשהו שארך כמה דקות מתמשך הרבה יותר זמן. אניחושבת שצריך לברר קצת יותר מדיע על מה שקורה, כמה זמן זה נמשך, למה היא לא מספרת, האם דברים אחרים היא מספרת ורק את זה לא, האם היא סובלת מזה וזה מפריע לה, וכו', לפני שמבינים איך לפעול בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו