מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת שבעתמי13/04/2013
אתמול נהלתי שיחה עם הבת שלי כמעט בת 7 והתברר לי שרוב ההפסקות יושבת על הספסל ולא משחקת עם אף אחד כששאלתי אותה למה אמרה שכל החברות עסוקות עם אחרים. אני חייבת לציין שמדובר בילדה אהובה על כל סביבתה יש לה הרבה חברות תלמידה מצטיינת ומאד יפה (לא בגלל שאני אמא שלה הסביבה מאד ניפעמת מיופיה) מוזמנת ומזמינה אהובה עי ההורים וכולם...מאד עשה לי רע לשמוע היא בדרכ משחקת עם 2 בנות שאחת מהן ילדה מסיטה ולא טובת לב בלשון עדינה ביחד עוד מהגן אבל בגן לא היה ביניהן קשר. ביקשתי ממנה לא לשחק עימן יותר ולבקש מהחברות האחרות להצטרף אבל אני מרגישה שיש לה הרבה בפנים שלא מוציאה. כל יום אני מתעניינת איך עבר היום והיא אמרת כיף ולא מנדבת מידע..לכן כשגיליתי ממש עשה לי רע שיתפתי את המורה. מה אני צריכה עוד לעשות כדי לשנות את המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת שבע - תגובה
סמדר ריינר14/04/2013שלום תמי,
יש משהו לא שלא מובן לי במצב שאת מתארת. אם לבתך יש כל כך הרבה חברות, איך זה קורה שהיא ישובת על הספסל, ואם זה כך, האם זה מטריד אותה, מפריע לה? מאם כן האם יש עדויות נוספות למצוקה שממנה היא סובלת? האם את רואה שינוי כלשהו בהתנהגותה? איך את מסבירה את זה שהיא לא שיתפה אותך עד עכישו בעניין? יכול להיות שהמצב הזה זה משהו שקרה רק פעם או פעמיים ורוב הזמן זה לא כך? אולי כדאי לבקש מהמהורה לשים לב איך היא מתרשמת מצהב החברתי של בתך, והאם גם היא שמה לב לכך שהילדה יושבת רוב הזמן לבד. לפעמים לילדים נמדמה שמשהו שארך כמה דקות מתמשך הרבה יותר זמן. אניחושבת שצריך לברר קצת יותר מדיע על מה שקורה, כמה זמן זה נמשך, למה היא לא מספרת, האם דברים אחרים היא מספרת ורק את זה לא, האם היא סובלת מזה וזה מפריע לה, וכו', לפני שמבינים איך לפעול בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)