עזרה דחופה לגבי בכי בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה לגבי בכי בגן
    סיגי
    17/04/2013

שלום. יש לי ילדה בת שנתיים. הולכת לגן כבר 8 חודשים. כל בוקר יש בכי היסטרי כדי שלא אלך. גם עם בעלי. ולפחות שלוש פעמים בשבוע היא בוכה גם כל היום בגן. הגננות אומרות שאין הסבר לזה. בנוסף היא רכושנית מאוד ולא מוכנה לעזוב לרגע את המוצץ החיתול בד והבקבוק מים שלה. דבר שמפריע לה לשחק כי כל היום עסוקה בלשמור על החפצים שלה. הגננות לא יודעות מה לעשות ופנו אלי להתייעצות. בבית היא גם מאוד רכושנית ופורצת בבכי מאוד מהר על כל דבר קטן. אפילו להוריד לה נעליים זה סיפור כי לא מוכנה להיפרד מהם.
    אני אשמח לעזרה כי מאוד קשה לכולם וכואב לי שהיא בוכה כל היום בגן ומרגישה צורך חשמור על החפצים שלה למרות שהסברתי לה שאף אחד לא יקח לה. חשוב לציין שלפני זה הייתה עם סבתא בבית עד גיל שנה וארבע וגן מאוד קשורה אלי.
    מחכ לתגובה
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה לגבי בכי בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

סיגי
    17/04/2013

רציתי גם להוסיף שההתנהגות הזאת תמיד הייתה. גם כאשר נפרדה ממני בשביל שסהתא תשמור עליה. בנוסף לא היה שום שינוי שיכול לגרום לכך. זה פשוט התעצם מאז שנכנסה לגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

סמדר ריינר
    18/04/2013

שלום סיגי,
    הבת שלך לא רכושנית, היא בחרדה. חשוב לפנות בהקדם לטיפול, למשל ביחידת אם תינוק בבית חולים איכילוב או ביחידה לגיל הינקות ברחוב אולרנסקי בםתח תקווה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו