התאפקות לפיפי עד כדי הרטבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התאפקות לפיפי עד כדי הרטבה
    לי
    20/04/2013

שלום! בתי בת הארבע גמולה מגיל שנתיים. לאחרונה היא מרבה להתאפק לפיפי עד שבורח לה. כשהיא מתחילה להראות סימנים של התאפקות ואני מבקשת שתלך לשירותים היא מסרבת בתוקף וטוענת שאין לה.. עד שבורח ואז היא רצה להמשיך בשירותים. אני קצת מודאגת, כי נראה כי זהו עניין כלשהו הקשור לשליטה.. ראוי לציין שאני בהריון, שיתכן שגם משפיע, אך הייתי שמחה לעצה- האם לבדוק כיוון פיזיולוגי? או להתייעץ עם פסיכולוג ילדים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאפקות לפיפי עד כדי הרטבה - תגובה

סמדר ריינר
    21/04/2013

שלום לי,
    זה בהחלט יכול להיות עניין שקשור לשליטה. קודם כל תמיד טוב לבדוק כיוון פייולוגי ומקסימום לשלול אותו. אם זה עניין פיזיולוגי, כדאי לבדוק יותר לעומק מה מציק לה, אולי זה באמת קשור להריון וכך היא מסמנת שהיא רוצה גם עוד להיות תינוקת. זה משהו שאפשר לדבר עליו, לתת לו לגיטמציה ומילים, לאפשר משחק בתלהיות תינוקת, ויכול להיות שזה ייתר את ההתהנגות הזו. אם זה לא חולף אולי כדאי לשקול לפנות לאיש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו