לא יודע מה זה לא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה זה לא
    ליאת
    21/04/2013

בני בן 3 ו-7 חודשים אח בכור לתינוקת בת 4 חודשים, בזמן האחרון כל מתי שהוא מבל תשובה שלילית הוא מתחיל בבכי והבכי יכול להתמשך עד שהוא בכלל לא מבים על מה הוא בכה ובסוף כואב לא הראש מהבכי. למשל בשבוע שעבר היינו ביום הולדת הוא מאוד נהנה והשתתף בסוף היום הולדת הוא קיבל בלון בצורה ל חרב וכשהלכנו הביתה הוא שיחק איתו בשדה והסברתי לו שהוא יתפוצץ לו הוא לא הקשיב והבלון התפוצץ הוא התחיל לבכות בכי הסטרי ורצה שנחזור ליום הולדת כי לקבל בלון חדש הסברתי לו שהיום הולת נגמר ושהוא היה צריך לשמור עליו הבכי המשיך עד הבית ואף בבית והוא הגיע למצב שהוא בוכה ולא מבין למה בהתחלה שנכנסו הסברתי לו שאם הוא לא יפסיק לבכות הוא יכנס לחדר להרגע ,זה לא זר הוא נכנס לחדר והבכי המשיך עד שראיתי שהוא בוכה וכמעט נחנק נגשתי עליו וחיבקתי אותו והוא הפסיק לבכות אבל כאב לו הראש . ועוד דוגמה כשהוא משחק בחדר הוא מוציא מלא משחקים ,כשהוא סיים אני מסבירה לו שהוא צריך לסדר ואז מתחיל שוב בכי ואני מסבירה לו שהוא לא יוצ מהחדר עד שהוא מסודר לאחר״מלחמה״ל בכי וצעקות הוא מסדר.
    בזמן האחרון ל דבר אצלו מתבטא בבכי איך להתמודד עם זה אני רואה את עצמי מעצבנת וזה מתיש אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה זה לא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתגובה

ליאת
    22/04/2013

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע מה זה לא - תגובה

סמדר ריינר
    23/04/2013

שלום ליאת,
    בהחלט חושב שתעזרי לו להתמודד עם הבכי. בדוגמא הראשונה למשל שנתת, לא הייתי מסבירה לו שהוא היה צירך לשמור על הבלון, זה לא עוזר באותו רגע, ברגעים כאלה חשוב להרגיע, להגיד לו שאת מבינה שזה עצוב שהתפוצץ הבלון, ושיהיו לו עוד הרבה בלונים...לחבק, ולהישאר רגועה.
    גם לא הייתי נכנסת למאבקי כו כדי שהוא יסדר את החדר. אפשר להציע לו לסדר ביחד, או לעשות איתו הסכם שאחר כך הוא יסדר, או לתת חיזוקים חיוביים כשהוא כן מסדר וכו'. כדאי לבחור על מה להיאבק ועל מה לא וגם מתי.
    נראה לי שכדאי שתפני להדרכת הורים קצרה כדי לקבל קצת דגשים בנושא, ולעושת סדרי עדיפויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו