התיעצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התיעצות
    לי רן
    23/04/2013

שלום ותודה על האפשרות לקבל בפורום הייעצות.
    אני בתחילת חודש שמיני, יש לי בן בבית שיהיה בן שנתיים וחצי כשאני אמורה ללדת.
    הוא ילד חכם ושמח והוא מבין שאני בהריון עם תינוקת בבטן (רואה תינוקות ומצביעה על הבטן, קורה לה בשם שהמצאנו לה, אפילו דיברנו על הכיסא באוטו שיהיה לה והוא אמר שנשים אותה ליידו ועל זה שצריך להוסיף כיסא בשולחן אוכל) אני מאמינה שהוא מבין מה קורה כמה שיכול להבין (הרי אף אחד לא יודע איך הדינמיקה תשתנה, לא הוא וגם לא אנחנו).
    אנחנו גרים קצת רחוק מההורים וכמעט תמיד אני או אבא שלו איתו אחר הצהרים. בפעם ב סבא או סבתא באים לקחת מהגן והוא מקבל אותם בשמחה ואהבה (רואה אותם בסופש בדרך כלל) שואל איפה אמא ואבא ומסתפק בתשובה עבודה או לימודים... אפילו טיול...

השאלה שלי, כשנלך ללדת - מה לומר לסבא/סבתא שיגידו לו שיקחו אותו?
    אני לא חושבת שנכון לעשות מזה "דרמה" אלה להתנהג טבעי, כי אכן זה טבעי שמצטרפת אלינו המתוקה הזאת... השאלה בעצם מה הכי נכון להגיד?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות - תגובה

סמדר ריינר
    24/04/2013

שלום לי רן,
    אפשר להגיד שהאחות הקטנה יוצאת מהבטן של אימא, ועכשיו אימא ואבא הלכו לבית חולים כדי שהיא תצא, ובינתיים סבא וסבתא ישמרו עליו, ואחר כך אבא ואימא יחזרו עם האחות החדשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו