טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבן שלי , ילד חכם, מקסים, עם הרבה חברים, שמח, רגיש אבל שכשהוא מתרגש מאד, כואבת לו הבטן, הוא בוכה ונמנע להשתתף בפעילות. למשל היה טקס שילדי הגן שלו הופיעו בשיר (שהוא יודע את המילים והריקוד בודאות) מול ילדי בי"ס והורים והוא חיכה לזה מאד ודיבר על זה ואז כשהגיע הטקס, הוא התחיל לבכות שכואבת לו הבטן ולא הסכים להשתתף. אותו דבר קרה בחוג שלו כשהיה "מבחן" מול ההורים. איך אני עוזרת לו להתגבר על ההתרגשות? איך אני מרגיעה אותו או מלמדת אותו להרגיע את עצמו ולא לוותר? תודה אירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אירית, את יכולה לתרגל יאתו נשמיות, למשל דרך ניפוח בועות סבון, ככל שהו אמנפח בועה יותר גדולה הוא צריך לנשוף יותר זמן וזה מרגיע. ניתן לתרגל את זה פעמיים ביום וגם לפני אירוע מלחיץ. לא הייתי מכריחה אותו להשתתף במה שקשה לו, אלא מרגילה אותו בהדרגה מהקל אל הכבד, לאט לאט .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד