הצבת גבולות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הצבת גבולות
    מיכל
    24/04/2013

היי שמי מיכל אמא לשניים בת בת 12 ובן בן שנה וחצי. מדובר בבת המתבגרת , תלמידה מצטיינת חברותית מאד יש לה בעיה של הצבת גבולות היות והיא בגיל ההתבגרות מידי פעם מתחצפת כשאני מבקשת עזרה עם הבן היא מרבית היום מבלה מול המחשב והאייפון שלה... מידי פעם אני עוקבת אחר התכתבויות וגיליתי שמס חברות שולחות אחת לזניה בדיחות קצת גסות...אני מרגישה שהבת שלי משתנה מאד היא מדהרת איתי על צביעת שיער בקצוות ״כולן צובעות״ היא מתכתבת בפייסבוק המון היא לא מבלה עם במשפחה לא יוצרת אינטראקציה עם אחיה טוענת שמשכם איתו וכשאני לוקחת ממנה את מכשיר הנייד ומנתקת את המחשב היא בוכה במיטה. המחנכת של הכיתה לאחר שיחה עיצב אמרה לי שאני אניח לה שזה הגיל העיקר שהיא שומרת על רך לימודים גבוה... גם כשאנחנו יוצאים מהבית היא עם הפון שלה ומתכתבת זה כמעט כל היום.מה עליי לעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצבת גבולות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצבת גבולות - תגובה

סמדר ריינר
    25/04/2013

שלום מיכל,
    המחנכת של הבת שלך צודקת. לבת שלך אין שום בעיה של גבולות, היא באמת משתנה ולך קשה לקבל את זה. אני לא ממליצה לך להעניש אותה, זה לא עוזר, וזה רק מזיק לקשר ביניכן. כל עוד היא לא עושה דברים שמסכנים אותה, חבל להיכנס איתה למאבקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו