ילדה בת5.5 שסובלת משיעור

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת5.5 שסובלת משיעור
    נטלי
    26/04/2013

שלום, ביתי בת ה5.5, ילדה מדהימה,חכמה,מקובלת מאוד בגן סובלת משיעור בידיים וברגליים בלבד. התופעה החלה לפני כמה חודשים כשהתחלנו ללבוש לה חולצות קצרות בימים חמים, פתאום, היא התחילה לבכות שאינה מוכנה ללבוש חולצות ומכנסיים קצרים. כששאלנו למה ,תחילה היא התביישה ולא סיפרה, אך אחרי חקירה קצרה היא סיפרה שהיא מתביישת שיש לה שערות בידיים וילדים בגן מושכים לה בשערות. מאז היא לא מוכנה ללבוש בגדים קצרים בשום אופן ולא ניתן לדבר איתה. היא בוכה ומשתוללת. לקחנו אותה לאנדוקרינולוג ילדים לבדוק האם זה משהו הורמונלי והכל היה תקין. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואיך לנהוג,אנחנו לא מדברים איתה על זה,אבל ברגע שהיא צריכה ללבוש קצר היא נכנסת להתקפת בכי וצרחות ואי אפשר להשתלט על זה!!מה עושים??איך מתנהגים??מה אומרים לילדה המדהימה שלנו??אני מרגישה חסרת אונים!!!
    אשמח לתשובתכם המהירה.
    תודה, אמא מתוסכלת!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת5.5 שסובלת משיעור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת5.5 שסובלת משיעור - תגובה

סמדר ריינר
    26/04/2013

שלום נטלי,
    באמת זה יהיה לא נכון להלביש אותה קצר בלי לעזור לה לפתור את המצוקה ממנה היא סובלת. כדאי לדבר עם הגננת, ולטפל קודם כל במה שקורה בגן, וכרגע לא הייתי מכריחה אותה ללבוש קצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו