טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום דניאלה, את יכולה להציע לה מדי פעם משחקים של בנות, לשחק יחד איתה, בלי לחץ. אם זה לא עוזר, נסי לקבל את הרצונות שלה כפי שהם. ההתהנגות של בתך כרגע לא מעידה בהכרח על נטיותיה בעתיד, אם כי קיימת אפשרות כזו. אם את מרגישה צורך, אולי כדאי שתפני לאיש מקצוע, כדי להבין טוב יותר מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל הזמן כדורגל . הייתי ממש בן לכל דבר ונראיתי כמו בן. מגיל 12 פתאום הדברים התחילו להשתנות . למדתי את הנשיות. מחזור ,בנים . (שאני חושבת על זה אף פעם ההורים שלי לא העירו לי על כך, ההיפך הם עודדו אותי שזה מצוין שאני פעילה ספורטיבית ) זה ממש לא שייך לנטייה. אין לך מה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד