ביתי בת ה-5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביתי בת ה-5
    שיר
    30/04/2013

ביתי בת החמש, רביעית במשפחה מתוך חמישה ילדים, ציירה על הקירות המון, המון, בכל מקום אפשרי בבית. סופסוף הצלחנו לעזור לה להתגבר על העניין והנה היא מתחילה דבר חדש - עושה קקי מחוץ לבית.... אני ממש אובדת עצות, זו כבר לא הבת הראשונה שלי ומאודי לא נפגשתי עם תופעה כזו.
    חייבת להוסיף שהיא הבת היחידה שלי שלמרות גילה הגדול כבר יחסית, היא עדיין מפספסת, אמנם לעיתים רחוקות, אבל זה עדיין קורה (פעם בחודשיים - שלושה), גם זה לא חוויתי עם הגדולים שלי...
    אשמח לעזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביתי בת ה-5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביתי בת ה-5 - תגובה

סמדר ריינר
    01/05/2013

שלום שיר,
    יכול להיות שהבת שלך מצאה דרך להשיג תשומת לב, אם זה אכן כך, חשוב לתת לה תשומת לב באופן קבוע, בזמן איכות שבו אחד מכם ההורים מושקע רק בה, ללא האחים שלה, ובכללת למצוא דרכים להתייחס אליה, לדברים החיוביים שהיא עושה כדי לחזזק אותם ולא את ההתנהגויות השליליות. אם זה לא עוזר כדאי לפנות לאיש מקצוע כיוון שייתכן שההתנהגות שלה מצביעה על מצוקה כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו