טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ,בתקופה אחרונה (בערך כמה שבועות) בני בן 10 מתקשה לישון בלי ליווי ומתעורר כמה פעמים במשך הלילה ורץ לחדרינו על מנת ללוות אותו שוב ושוב.....ניסינו כל מיני שיטות, דיברנו איתו נתננו לו כל התנאים שדרש בחדר אבל הביעה ממשיך, אני מודעגת מאוד מכיוון שזה מתחיל להשפיע בחיים המשפחתית שלנו וגם בסוגיות. מה אפשר לעשות?.....מקווה שתוכלו לתת לי המלצה בהקדם האפשרי.....תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יוליאנה, את מוזמנת לעיין בעמודת שלאות נפוצות בתשובה העוסקת בפחדי ילדים. אני גם הייתי מנסה לבדוק מה קרה בשבועות האחרונים שאולי גורם מצוקה לבנך. זה קצת לא רגיל שילד בגיל הזה יסגל פתאום התנהגות כזו. כדאי לברר איתו ממה הוא פוחד, ולנסות להבין מדוע הפחדים הלאה החלו עכשיו דווקא. אם אתם לא מצליחים עדיין להתמודד כדאי לפנות לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד