ילד בן 7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 7
    שרית
    03/05/2013

הבן שלי בן ה-7 נמצא בכיתה א'.
    ילד מאוד נבון אבל גם חסר בטחון בצורה יוצאת דופן: מתחילת השנה (כיתה א') הוא לא מוכן להסתובב גלויי ראש. בהתחלה זב היה רק כובע מצחייה ועכשין, אחרי שעברנו חורף עם קפוצ'ון, הוא לא מוכן בשום אופן להוריד את הקפוצ'ון כולל הכובע שלו!! בימים חמים כאלו הוא מאוד סובל (גם חברתית) אבל הוא בשום מקרה לא יוותר!! ניסינו לערב את המורה/יועצת/פסיכולוגית בביה"ס אבל הוא החליט שאם עוד פעם מדברים איתו על זה הוא לא בא יותר לביה"ס!! (והוא מימש את זה).
    אני חסרת אונים בעניין הזה - כמובן שירדתי מהנושא אבל כואב לי לראות אותו כך סובל. יש עוד משהוא שניתן לעשות?? לציין שגם בגן הוא התנהג כך. נראה שדימוי הגוף שלו לוקה בחסר חמור - הוא מסתובב מכוסה כולל גרביים ומכנסיים ארוכים ממש מחביא את עצמו.
    הוא ילד עם מבנה גוף רגיל לחלוטין אפילו ילד יפה בעיני הסובבים אותו.
    כל עזרה בעניין תתקבל בברכה

שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 7 - תגובה

סמדר ריינר
    05/05/2013

שלום שרית,
    נשמע שאכן הילד במצוקה, ואכן אין טעם להילחם בסימפטום, צריך לטפל בגורמים שלו, אם הילד סובל מליקוי בדימוי הגופני שלו כדאי לפנות לטיפול, או לפחות להדרכת הורים כדי לטפל בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו