ילדה בת 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4
    מיכל
    04/05/2013

שלום,
    יש לי ילדה בת 4, לאחרונה החלה בתופעה של לקיחת חפצים מהגן של ילדים ולדעתי בלי רשות, היא מחביאה את החפצים שמביאה בתיק או בכיס ( ייתכן שבגלל שאני כועסת ולא מרשה לה) אני מבחינתי דואגת שהיא בעצמה תחזיר אותם ולדעתי היא לוקחת אותם ללא רשות...מה שמדאיג אותי שדפוס ההתנהגות הזה חוזר על עצמו ואפילו מחמיר. בשבוע שעבר ביקרנו בבית חברים והיא שמה בתיק שלה צעצוע של חברה והיום גם היינו אצל חברים והייתה שם ילדה שהיתה לה בובה והיא החביאה את הבובה בתיק שלי ודאגה שהתיק יהיה צמוד אליה כדי שלא יתגלה שהבובה בתיק ומשלקחתי את התיק גיליתי זאת. כשאני מדברת איתה על זה היא מתעלמת ואפילו אומרת : " אני לא שומעת.."
    זה כבר די מדאיג אותי.. חשוב לי לדעת א. כיצד אני צריכה לנהוג כשזה קורה ב. מדוע יש לה את הצורך הזה ג. האם עלי לפנות לייעוץ. תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4 - תגובה

סמדר ריינר
    05/05/2013

שלום מיכל,
    אם הילדה שלך אומרת שהיא לא שומעת, יכול להיות שזה קשור גם לטון שאת משתמשת בו. אין טעם לכעוס עליה, כדאי לדבר איתה בשקט ובנחת ולהסביר, בלי לתת לה להרגיש מושפלת. כי בואתו רגע היא נאטמת ולא יכולה לשמוע את התוכן, היא שומעת רק את הטון. זה נכון לגבי הנושא הזה ולגבי כל נושא.
    מעבר לזה, ייתכן שהתופעה אכן מעידה על מצוקה מסויימת של הילדה וכדאי לפנות לייעוץ כדי לברר זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו