גמילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה
    סבטה
    06/05/2013

שלום ,יש לי בת בת שנתיים ואני רוצה להתחיל גמילה.קנינו לה סיר , היא אומרת - קקי כשרואה אותו , אבל לא מתיישבת עליו.לא רוצה להתיישב עליו כשאני מבקשת להתיישב.איך מתחילים?מה לעשות?זהו ילד ראשון שלי.האם פשוט להוריד לה חיתול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה - תגובה

סמדר ריינר
    07/05/2013

שלום מרינה,
    לא, לא להוריד לה חיתול. לחכות לאט לאט ובסבלנות שזה יבוא ממנה. אם הי אהולכת לגן, היא תראה ילדים אחרים ותרצה להיות כמוהם, חשוב מאוד לא ללחוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוט

סבטה
    07/05/2013

תודה על התשובה ,
    היא לא הולכת לגן , היא בבית עם המטפלת עד לספטמבר ,ואני רוצה לגמול אותה עד אז . אז מה אני צריכה לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוט - תגובה

סמדר ריינר
    13/05/2013

שלום מרינה,
    כמו שאמרתי לא ללחוץ. אפשר להקריא לה סיפורים על ילדים שנגמלים לפני השינה (נפתלי...), ולתת לה בקצב שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו