טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בת ה-10.5 לעיתים מבקשת ללכת עם חברה מבית הספר בת גילה למרכז חנויות קטן + אזור תעשיה קטן ליד הבית. אך אני אוסרת עליה ללכת לבד. במקום כביש מעוקל ללא ראות טובה גם חנויות מפעל קטנות עם עובדים זרים וגם חנויות משחקים וכו', למרות שאני רואה לא מעט ילדים מבית סיפרה מסתובבים שם לבד. למרכז המסחרי העיקרי ולשחק ליד הבית בגינה אין לי כל בעיה שתצא. האם זה שאני אוסרת עליה ללכת יגרום לה לחשוב שאני לא סומכת עליה? אני משתדלת להסביר לה מדוע אני לא נותנת לה ללכת לבד לאותו אזור. אני פשוט מבקשת לדעת האם אני פועלת נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום הילה, הסיטואציה שאת מתארת היא גבולית, אין נכון ולא נכון. זה לא נורא שבאופן חלקי ההוראות שלך שונות משל הורים אחרים ושלילדים אחרים מותר להסתובב שם ולה לא. כמובן שלא תוכלי לאסור את זה עליה לנצח, ובשלב מסויים יהיה נכון לאפשר זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד