ילד בן 7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 7
    ספי
    18/03/2008

בני הבכור בן 7 (יש עוד 2 בנות בת 6 ובת שנתיים) ילד חכם מבריק עם קליטה מהירה וכושר ביטוי גבוה מאוד לגילו. הבעיה מתחילה בבית הספר הוא אף פעם לא רוצה או לא מספיק להעתיק מהלוח הוא תמיד מיתלונן שאין לו חברים הוא טוען שאף אחד לא רוצה לשתף אותו (יש לציין שהוא ילד מאוד חברותי שמיתחבר עם כל גיל) תמיד יש לו טענות שמציקים לו. הוא ניראה לי מתוסקל ואני לא מצליחה להבין מדוע אני לא יודעת איך לטפל בבעיה. כשאני שואלת אותו עם מי שיחקת היום בהפסקה תמיד יש לו תשובה שאף אחד לא רוצה לשחק איתו דיברתי עם המורה והיא היתייחסה לזה לא פעם ואמרה לי שהוא דווקא משחק יפה מאוד עם חברים בהפסקה. למה הוא חי בתחושה שהוא לא "מקובל". תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 7

שרון באומל
    20/03/2008

שלום ספי
    אני חושבת שהשאלה שצריכה להישאל הינה למה הוא חש צורך לומר לכם שאין לו חברים? האם דרך זה הוא מקבל יחס? חיבה? רחמים? הייתי מנסה יחד עימו להבין את זה. אפשר לומר שדיברת עם המורה והיא לא רואה קשיים מיוחדים בחברת קבוצת השווים. לאחר מכן לשאול אותו על מהות הפער.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו