מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גננת צועקתיפית16/05/2013
גננת שצעקה על הבן שלי (בן 2.10) צווחה קולנית בגלל ששיחק לילד אחר במשחק קיבל ממנו מכה והחזיר.
הגננת צווחה בנוכחותי על הילד שלי בלבד ולא על הילד השני ״גיל לא מדברים עם הידיים״ ממרחק מטר כאשר שער מפריד בינה לבינם.
אני שואלת, מדוע לצעוק?? למה לא לגשת לדבר ולהסביר לילד? הילד התחיל לבכות בשעה 12:00 ועד 17:00 לא נרגע, היה נודניק, לא אכל, ואז נרדם.
לאחר עימות עם הגננת המשכתי לטעון שלא צועקים אלא מדברים ומסבירים.
נכון לעכשיו הגננת ברוגז איתי ואני מפחדת שמזיקים לילד שלי. מה לעשות? האם צעקות זה חינוכי?? לטענתה זה בסדר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גננת צועקת - תגובה
סמדר ריינר17/05/2013שלום יפית,
אני מסכימה איתך שעדיף לדבר. יחד עם זה התגובה שאת מתארת של בנך, לבכות ולא להרגע עד הערב, נשמעת לי קשה מדי יחסית לסיטואציה שאת מתארת. האם יכול להיות שחלק מהבכי שלו קשור לתגובה שלך שגם לה הוא היה עד? אולי הוא ראה אותך חסרת אונים, מתרגזת, רבה עם הגננת שלו? יכול להיות שהוא הבין מהתגובה שלך שמהו נורא ואיום קרה, הרבה מעבר למה שהוא חשב באותו רגע?
אני חושבת שהערת לגננת, עשית את שלך, אפשר עכשיו ולהרפות ולהרגע ורצוי לשדר רוגע גם לילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)