גננת צועקת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גננת צועקת
    יפית
    16/05/2013

גננת שצעקה על הבן שלי (בן 2.10) צווחה קולנית בגלל ששיחק לילד אחר במשחק קיבל ממנו מכה והחזיר.
    הגננת צווחה בנוכחותי על הילד שלי בלבד ולא על הילד השני ״גיל לא מדברים עם הידיים״ ממרחק מטר כאשר שער מפריד בינה לבינם.
    אני שואלת, מדוע לצעוק?? למה לא לגשת לדבר ולהסביר לילד? הילד התחיל לבכות בשעה 12:00 ועד 17:00 לא נרגע, היה נודניק, לא אכל, ואז נרדם.
    לאחר עימות עם הגננת המשכתי לטעון שלא צועקים אלא מדברים ומסבירים.
    נכון לעכשיו הגננת ברוגז איתי ואני מפחדת שמזיקים לילד שלי. מה לעשות? האם צעקות זה חינוכי?? לטענתה זה בסדר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גננת צועקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גננת צועקת - תגובה

סמדר ריינר
    17/05/2013

שלום יפית,
    אני מסכימה איתך שעדיף לדבר. יחד עם זה התגובה שאת מתארת של בנך, לבכות ולא להרגע עד הערב, נשמעת לי קשה מדי יחסית לסיטואציה שאת מתארת. האם יכול להיות שחלק מהבכי שלו קשור לתגובה שלך שגם לה הוא היה עד? אולי הוא ראה אותך חסרת אונים, מתרגזת, רבה עם הגננת שלו? יכול להיות שהוא הבין מהתגובה שלך שמהו נורא ואיום קרה, הרבה מעבר למה שהוא חשב באותו רגע?
    אני חושבת שהערת לגננת, עשית את שלך, אפשר עכשיו ולהרפות ולהרגע ורצוי לשדר רוגע גם לילד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו