טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת שבע מחוננת ראשונה בבית ספרה מלכת יופי אבל בתקופה האחרונה יש תופעה חדשה אצלה והיא האיפור ולפעמים בלי שאני אראה גם בדרכה לבית הספר זה ענין מדאיג אותי הרבה וגם התחילה לשקר אם אני פותחת את הנושא וכששאלתי אותה אמרה שהיא מתאפרת כי היא חושבת שהיא לא יפה ,,, איך אפשר לפתור את הבעיה?תעזרו לי דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, כדאי לנסות לברר איתה למה היא חושבת שהיא לא יפה. האם קרה משהו, האם משיהו העליב אותה? אם באופן ישיר זה לא עולה אפשר לנסות לדובב אותה באופן עקיף, באמצעות ציור משותף של ילדה וכתיבת סיפור עליה. אם עדיין המצוקה נמשכת ואתם לא מצליחים להבין, כדאי לפנות לייעוץ מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד