רכושניות ותינוק חדש בבטן..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רכושניות ותינוק חדש בבטן..
    נועה
    20/05/2013

שלום אני אמא לילדה מדהימה בת שנה וחצי, היא איתי בבית ובעוד כחודש נכנסת לראשונה לגן בגלל שאני בהריון ואמורה ללדת עוד ארבע חודשים.
    מאז שהבטן שלי גדלה היא אוהבת לשים את הראש עליה, לנשק ואף לחבק ואני אומרת לה שהאח הקטן שלה בפנים ברור לי שהיא לא מבינה את המשמעות אבל זה מקסים לראות איך היא נגשת לנשק כששואלים אותה איפה אח שלה.
    השאלה שלי היא כזאת, היא לא מרשה לאף אחד אחר לגעת בבטן במיוחד לאבא (בעלי) כשאני רוצה שהוא ירגיש את התזוזות והוא מניח יד היא מתחילה לבכות ואפילו עם דמעות זאת אומרת לא סתם קיטור. ואפילו כשאנחנו סתם מתחבקים היא מנסה להפריד בנינו ולא מוכנה לזה בכלל אז מה עושים עם הרכושניות הזאת? אני מפחדת כשאני ילד היא לא תסבול שהאח הקטן שלה עלי יונק וכו.. האם להמשיך להפגין חיבה למרות הבכי הקשה?
    ובכלל כל טיפ בנושא איך לעכל עליה אחרי הלידה יתקבל בברכה.

המון המון תודה נעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רכושניות ותינוק חדש בבטן.. - תגובה

סמדר ריינר
    21/05/2013

שלום נועה,
    זה לא נורא אם היא בוכה, היא רק בת שנה וחצי, מותר לה להיות רכושנית, בודאי שאת יכולה להפגין חיבה, תני לה להיות מה שהיא זה יעבור עם הגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו