בעיות התנהגות של ילדה בת 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות של ילדה בת 5
    שלי
    21/05/2013

שלום,

אני לא יודעת איך להתמודד, שומעת מהגננת שהילדה מפריעה בכל דרך וזמן אפשרי
    כשהם במפגש, בעבודות בגן.
    תחילה חשבתי שהבעיה בגננת, אולי הילדה צריכה תשומת לב יותר ולא קשיחות,
    אבל עם הזמן התחלתי לפתוח עיניים בבית ולראות שאני ממש נכנעת לה כי היא קשה גם לי אז פניתי לרופא מאבחן ולאחר הכרות וקצת מידע מהגננת קבע שלילדה יש קשיי ריכוז ואימפולסיביות והתחלנו טיפול, בינתיים הבעיות איתה לא נרגעות ואני ממש חוששת מהמסגרות הבאות שלא יהיו סבלניות כלפיה וזה משפיע על חיי, ממשרה מלאה עברתי לחצי בגללה כדי להוציאה מוקדם כי חשבתי שהיא קורבן, ואף גרם לי להמון בעיות שכן כל הזמן אני במחשבות עליה וגם מקבלת טלפונים על דיווחי התנהגותה.
    אין לי שקט בחיים ומרגישה שכל מה שחלמתי עליו נחרב,
    ואני אוהבת אותה מאוד, מעצימה אותה, מלמדת אותה ואף היכולות שלה גבוהות משל בני גילה,
    מבחינה חברתית יש לה משיכה למופרעים כמוה, ילדים שכשאני הזמנתי נחרדתי ואף אחרי פעם פעמיים החלטתי שלא מזמינה אותם יותר, ומאז אנו מטיילות הרבה בגני שעשועים בהם משחקים חברים מהגן על בסיס יומי כמעט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות התנהגות של ילדה בת 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות של ילדה בת 5 - תגובה

סמדר ריינר
    22/05/2013

שלום לי,
    חשוב שתפני להדרכת הורים מסודרת שתסייע לך בהתמודדות היום יומית עם הילדה. את יכולה לנסות לפנות דרך המכון להתפתחות הילד בקופת החולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו