בת שנה ושלוש בגן עם ילדים בוגרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שנה ושלוש בגן עם ילדים בוגרים
    שני שבור
    22/05/2013

שלום רב,
    אני פשוט במצוקה וזקוקה לייעוץ ראשוץ ראשוני דחוף:( שלאחריו אחליט איך להמשיך...
    אני אמא לתינוקת בת שנה ושלושה חודשים. מאוד מפותחת ובוגרת ובשל כך החלטנו בגיל 10 וחצי חודשים להכניס אותה לפעוטון.
    בפעוטון 3 מטפלות ו- 17 ילדים: 5 תינוקות, 2 ילדים בגיל שנה וקצת (שאחת מהם היא הבת שלי) ו - 10 ילדים בגילאי שנתיים וחצי עד שלוש וחצי.
    אין חלוקה לכיתות, כולם מנוהלים כל היום ביחד.
    הגן כולל פעילויות וחוגים אשר כולם מותאמים לילדים הבוגרים.
    הבת שלי והתינוק הנוסף (בני השנה וקצת) מסופחים לשגרת הגן ופעילויות של הבוגרים: ריכוז, חוג, חצר, ציור, צביעה וכו'.
    כמו כן - הדרישות משניהם הן כמו מהבוגרים (אם היא חוטפת משחק לילד, היא מקבלת עונש.. אסור לה לצאת באמצע ריכוז וכד').
    רציתי לדעת אם זו טעות אחת גדולה (מישהי אפילו אמרה לי שזו התעללות) לעשות לה את זה. שזה לא נכון לשים אותה בגן ללא קבוצות גיל, מכיוון שלא ניתן לצפות ממנה להתנהג כמו הבוגרים, ומכיוון שהדרישה ממנה צריכה להיות שונה מהבוגרים (כיוון שהיא עדיין לומדת את העולם, לומדת גבולות, מב מותר מה אסור וכו'...), ומכיוון שהפעילויות שהיא זקוקה להן הן שונות מהפעילויות של הבוגרים (לא להכריח אותה לשבת כל כך הרבה זמן בריכוז, או שחוג ציור משעמם אותה אחרי 5 דק').
    אנא ייעצו לי בדבר.
    תודה מראש, שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה ושלוש בגן עם ילדים בוגרים - תגובה

סמדר ריינר
    23/05/2013

שלום לך,
    אני חושבת שזה במאת לא מתאים וכדאי להכניס אותה למקום שמתיאם לגיל שלה, ושהדרישות ממנה הן בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו