מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת שנה ושלוש בגן עם ילדים בוגריםשני שבור22/05/2013
שלום רב,
אני פשוט במצוקה וזקוקה לייעוץ ראשוץ ראשוני דחוף:( שלאחריו אחליט איך להמשיך...
אני אמא לתינוקת בת שנה ושלושה חודשים. מאוד מפותחת ובוגרת ובשל כך החלטנו בגיל 10 וחצי חודשים להכניס אותה לפעוטון.
בפעוטון 3 מטפלות ו- 17 ילדים: 5 תינוקות, 2 ילדים בגיל שנה וקצת (שאחת מהם היא הבת שלי) ו - 10 ילדים בגילאי שנתיים וחצי עד שלוש וחצי.
אין חלוקה לכיתות, כולם מנוהלים כל היום ביחד.
הגן כולל פעילויות וחוגים אשר כולם מותאמים לילדים הבוגרים.
הבת שלי והתינוק הנוסף (בני השנה וקצת) מסופחים לשגרת הגן ופעילויות של הבוגרים: ריכוז, חוג, חצר, ציור, צביעה וכו'.
כמו כן - הדרישות משניהם הן כמו מהבוגרים (אם היא חוטפת משחק לילד, היא מקבלת עונש.. אסור לה לצאת באמצע ריכוז וכד').
רציתי לדעת אם זו טעות אחת גדולה (מישהי אפילו אמרה לי שזו התעללות) לעשות לה את זה. שזה לא נכון לשים אותה בגן ללא קבוצות גיל, מכיוון שלא ניתן לצפות ממנה להתנהג כמו הבוגרים, ומכיוון שהדרישה ממנה צריכה להיות שונה מהבוגרים (כיוון שהיא עדיין לומדת את העולם, לומדת גבולות, מב מותר מה אסור וכו'...), ומכיוון שהפעילויות שהיא זקוקה להן הן שונות מהפעילויות של הבוגרים (לא להכריח אותה לשבת כל כך הרבה זמן בריכוז, או שחוג ציור משעמם אותה אחרי 5 דק').
אנא ייעצו לי בדבר.
תודה מראש, שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנה ושלוש בגן עם ילדים בוגרים - תגובה
סמדר ריינר23/05/2013שלום לך,
אני חושבת שזה במאת לא מתאים וכדאי להכניס אותה למקום שמתיאם לגיל שלה, ושהדרישות ממנה הן בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)